#93 Sacha Boey

Seneye takımda tutmak imkansıza yakın umarım sözleşmesi uzatılır iyi bir gelir elde edilir

Üst duzey bir bek özellikle bayern maclarinda sağ kanadi tek başina isleyip hem sane ile hemde davies ile iyi mucadele etti.
Bu iki mac epl takimlari icin iyi bir referans olur diye dusunuyorum. Bu maclarda boey yerine linnes falan olsaydi. Etek giydirip gezdirirlerdi. Bir daha bu kalite de bir bek görememiz zor.

He zengin bir kulup olsaydik önünde kimi görmek isterdim diye dusunuyorum. Bu isim Saka yada Rodrigo olurdu.

Kötüyken hiç çekilmiyor. Bu sezon testere gibi performansı var. Bir bakiyorsun elit seviyede bir performans bir bakıyorsun tüm ikili mücadeleri verip felaket bir performans.

Hücum için ekstra çalışıyor deniyor da hâlâ çok çok aşağı seviyede. Bomboşken yaptığı ortalar falan felaket.

3 gün once Sane'yle Alphonso Davies'le çarpış bi tarafın çıksın sonra gel Mersin'de, Hatay'ın atletik siyahi futbolcularıyla boğuş. Önünde Ziyech defansif katkı sıfır. Takimda en son laf söylenecek adam torriera ile birlikte. Alternatifi yok ikisinin de. Berbat transfer sezonu geçirdik aldığımız oyuncular leş ötesi davinson hariç ki zaten o da oynuyor.

Arkadasi seviyoruz da yorgunlujtan dun onun da akli gitmis gibiydi. Yedek sagbek yok. Yapmasi gereken daha basit oynamakti. Cok eveleyip geveleyince top rakibe gitti.

Bayern Münih maçında çok yüksek seviyede oynadı. Yorgunluk yaşaması normal

ofansif olarak oyun bilgisi eksik olmasa avrupa'da her takımda oynar. savunma olarak nasıl pozisyon almasını gerektiğini biliyor veya bilmese de hızı ve fiziksel gücü sayesinde avantaj elde edebiliyor.

Ama iş hücuma geldiğinde maalesef birşeyler eksik kalıyor. Önünde ziyechle oynuyor, tete ile oynuyor geçen yıl zaniola ile de oynadı. Organize gerçekleşen koşular, asistler goller falan göremiyoruz.

Olaya başka açıdan bakıp, altyapımızın büyük sıkıntı olduğundan dem vuracağım. Millet çatır çutur rotasyon dahilinde 15-18 yaş arası adamlar oynatıyor. Lig bence de bizim için en önemlisi ama, adamlar sahada ceset gibi yürüyor. Avrupa dönüşü maçlara altyapıdan 2-3 genç atamıyorsan, vay halimize. Büyük ihtimalle bu performans sürerse bu adam gidecek. Yok mudur baş edebilecek bir sağ bek. Üzücü.

Olaya başka açıdan bakıp, altyapımızın büyük sıkıntı olduğundan dem vuracağım. Millet çatır çutur rotasyon dahilinde 15-18 yaş arası adamlar oynatıyor. Lig bence de bizim için en önemlisi ama, adamlar sahada ceset gibi yürüyor. Avrupa dönüşü maçlara altyapıdan 2-3 genç atamıyorsan, vay halimize. Büyük ihtimalle bu performans sürerse bu adam gidecek. Yok mudur baş edebilecek bir sağ bek. Üzücü.
bazen ben de böyle düşünüyorum sonra bakıyorum son 30 yıldaki şampiyonlukların yarısını biz almışız. demek ki en sempatik değil belki ama en doğru işleri biz yapıyoruz bu yolda devam diye karar kılıyorum.

3 gün once Sane'yle Alphonso Davies'le çarpış bi tarafın çıksın sonra gel Mersin'de, Hatay'ın atletik siyahi futbolcularıyla boğuş. Önünde Ziyech defansif katkı sıfır. Takimda en son laf söylenecek adam torriera ile birlikte. Alternatifi yok ikisinin de. Berbat transfer sezonu geçirdik aldığımız oyuncular leş ötesi davinson hariç ki zaten o da oynuyor.
bu sene ne baskette ne futbolda kadroyu kurmayı beceremediler.

Geri
Üst Alt