Hüsnü Ayabakan
Berlin Panteri
- 1 Ağustos 2012
- 41.194
- 42.948
- 3.748
Seneye takımda tutmak imkansıza yakın umarım sözleşmesi uzatılır iyi bir gelir elde edilir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bazen ben de böyle düşünüyorum sonra bakıyorum son 30 yıldaki şampiyonlukların yarısını biz almışız. demek ki en sempatik değil belki ama en doğru işleri biz yapıyoruz bu yolda devam diye karar kılıyorum.Olaya başka açıdan bakıp, altyapımızın büyük sıkıntı olduğundan dem vuracağım. Millet çatır çutur rotasyon dahilinde 15-18 yaş arası adamlar oynatıyor. Lig bence de bizim için en önemlisi ama, adamlar sahada ceset gibi yürüyor. Avrupa dönüşü maçlara altyapıdan 2-3 genç atamıyorsan, vay halimize. Büyük ihtimalle bu performans sürerse bu adam gidecek. Yok mudur baş edebilecek bir sağ bek. Üzücü.
bu sene ne baskette ne futbolda kadroyu kurmayı beceremediler.3 gün once Sane'yle Alphonso Davies'le çarpış bi tarafın çıksın sonra gel Mersin'de, Hatay'ın atletik siyahi futbolcularıyla boğuş. Önünde Ziyech defansif katkı sıfır. Takimda en son laf söylenecek adam torriera ile birlikte. Alternatifi yok ikisinin de. Berbat transfer sezonu geçirdik aldığımız oyuncular leş ötesi davinson hariç ki zaten o da oynuyor.
ferdiyi begenmedın mımilli takım için türk olur mu acaba?