Onur Bayraktar
Tecrübeli Üye
- 21 Şubat 2020
- 5.625
- 4.907
- 673
15+5+5'e hayırlı olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ama hucuma katkısı var gol de atıyor.Bırak Türkiyeyi dunyada böyle tempolu futbolcu pek yok..arsenalli sakayı bile futboldan soğutur bence..jeremy doku bile sacha boeyi kolay kolay geçemez diye düşünüyorum..Neyse bakalım nasıl bir kariyeri olacak ve biz kaç para kazanacağız..Orta ve asist yapamıyor premier lig için olmazsa olmazlar bunlar bu yüzden oraya gidemedi
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kadroda olmadığını görünce direkt yazdığım mesaj. Önemli bir tespit diye söylemiyorum, çok kişi böyle düşünmüştür, aklın yolu bir. Sözleşme uzatmış olsaydı, belki bir miktar daha yüksek bonservis elde edilebilirdi o kadar; yine giderdi. İşin oyuncu tarafını göz ardı edenler var; ''Olmaz da olmaz'' diye diretip zoraki kadroda tuttuğun adamdan nasıl verim alınabilirdi?..Çok sevdiğim, her yönüyle içimi ferahlatan bir futbolcumuz (du?), Allah yolunu açık etsin, amin...Söylenenler doğru da Bayern ve PSG cidden ilgileniyorsa gidecek/gönderilecektir. Bu kulüpler için 20-25 milyon bonservis sorun değil. Sözleşme uzatmadığı için de yönetimin eli çok güçlü olmadığından bir şekilde orta yol bulunur. Minimum 15+ yüksek bonuslar şeklinde bir anlaşmayı olası görüyorum...