#93 Sacha Boey

Orta ve asist yapamıyor premier lig için olmazsa olmazlar bunlar bu yüzden oraya gidemedi

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ama hucuma katkısı var gol de atıyor.Bırak Türkiyeyi dunyada böyle tempolu futbolcu pek yok..arsenalli sakayı bile futboldan soğutur bence..jeremy doku bile sacha boeyi kolay kolay geçemez diye düşünüyorum..Neyse bakalım nasıl bir kariyeri olacak ve biz kaç para kazanacağız..

Bir bek oyuncusunun oyunu bu kadar domine etmesini görmemiştim geçen sene oynadığı topu tam idrak edemedik son 1.5 sene acayip bir şey izletti.

Şükürler olsun beni yanıltmadı, kendisinin konusunda 1 tane bile olumsuz yorumum yok diye hatırlıyorum. Geldiği günden beri kalitesi belliydi

22+ sonraki satıştan %20 + milli olursa 2 milyon ben okeyim. Böyle anlaşmaya zorlamak lazım.
Buradan bir sıçrasa 80-100 milyon euro zaten.

Gitme lan. Ne guzel saclarin vardi aslan gibi.

Güle güle defansı efsane ofansı vasat adam. Özleyeceğiz.

tarihimizin en başarılı transfer hamlesi olacak diyebilir miyiz

1 milyona mı gelmişti

Ins boeyle beraber sampiyonlugu da satmıyoruzdur. Kaanla falan idare ederiz diyorsak bugün neler olacağını gördük.

Galatasarayin en iyi sag bek lerden biri olarak tarihe girdi. Kim olsa Bayern yavsaklar dan teklif gelse giderdi. Bir de orta kesmeyi ögrense neredeyse kusursuz bir bek olur, bakalim bayernde kendini gelistirebilecekmi?

Söylenenler doğru da Bayern ve PSG cidden ilgileniyorsa gidecek/gönderilecektir. Bu kulüpler için 20-25 milyon bonservis sorun değil. Sözleşme uzatmadığı için de yönetimin eli çok güçlü olmadığından bir şekilde orta yol bulunur. Minimum 15+ yüksek bonuslar şeklinde bir anlaşmayı olası görüyorum...
Kadroda olmadığını görünce direkt yazdığım mesaj. Önemli bir tespit diye söylemiyorum, çok kişi böyle düşünmüştür, aklın yolu bir. Sözleşme uzatmış olsaydı, belki bir miktar daha yüksek bonservis elde edilebilirdi o kadar; yine giderdi. İşin oyuncu tarafını göz ardı edenler var; ''Olmaz da olmaz'' diye diretip zoraki kadroda tuttuğun adamdan nasıl verim alınabilirdi?..Çok sevdiğim, her yönüyle içimi ferahlatan bir futbolcumuz (du?), Allah yolunu açık etsin, amin...

Geri
Üst Alt