#93 Sacha Boey

Sallai ya da singodan birini satıp Boey ile devam etmek mantıklı Finansal açıdan. Performansları da birbirine çok yakın sadece üst düzey CL takımlarına karşı her türlü patlayıcılığı tavan olan Singoyu tercih ederim onun dışında süper lig için lüks kendisi.

Takımın bir numaralı sağ beki. Oynadığı her maçta güven veriyor. Sane ile mükemmel bir uyum yakaladı. Mutlaka bizimle devam etmeli.

Singo iyi paraya satabiliyorsak satalım
Salai için ise kesinlikle 10 milyonun altında herhangi bir teklif kabul edilemez

Hele hem Barış hem Sallai ‘nin gittiği bir senaryoda takım ciddi çöküşe girer

Psikolojik ustunluk seviyesine adim adim yaklasiyor. Singo cok seksi, ama ben Boey'ciyim.

Bi tane duzgun orta yap be oglum,ya rakibin ayagina ya rakibin beline top atiyon pic ediyosun hem ataklari hem de kendi bindirmelerini heba ediyon.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Defansta hatasız oynayan bu adam değiştiriliyor, orta saha bitmiş, ileri uç 0’ken, git Fenerede orda izleyelim ne diyim böyle salak td çalışma

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

fena değildi
çıkmasının gol yememizle bir ilgisi olduğunu söylemek ise güç
o pozisyonda ilkay ve abdülkerim sorumlulardı ki onlara da sorumluluk biçmek güç
o şekilde atak yemememiz gerekiyor

hadi diyelim yedik çevirecek süre vardı gayet

Bunun çevikliği çabukluğu Salai'de yok. Salai'nin hücum görüşü ,orta pas kalitesi de bunda yok.

O kadar istemeyerek inanmayarak orta açıyor ki gerçekten içim geçiyor topla bu çizgide buluştuğunda, ya sıfıra inmiş hala orta açmasam da geriye mi versem derdinde

Bundan sonra her maç 11 başlamalı. Son maçta neden çıktığını biri bana anlatsın. Yorgun değildi, hatalı bir hareket yapmadı. Sırf oyuncu değiştirmek için değiştirildi. Ayrıca sahada olsaydı o golü de engelleyeceğine inanıyorum. Umarım Okan hoca kalan maçlarda değiştirmek için değil de oyunun gerektirdiği şekilde yapar değişiklikleri.

Bundan sonra her maç 11 başlamalı. Son maçta neden çıktığını biri bana anlatsın. Yorgun değildi, hatalı bir hareket yapmadı. Sırf oyuncu değiştirmek için değiştirildi. Ayrıca sahada olsaydı o golü de engelleyeceğine inanıyorum. Umarım Okan hoca kalan maçlarda değiştirmek için değil de oyunun gerektirdiği şekilde yapar değişiklikleri.
Hem bunu hem de Sallai'yi çıkardı beyimiz, adam kovalayan kademeye giren adamlar gitti yerine pozisyon alamayan adamlar girdi, niye girdi desen cevabı da yok, gol de lazım değildi, neyin değişikliği yapıldı anlaşılamaz bir durumdu.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hem bunu hem de Sallai'yi çıkardı beyimiz, adam kovalayan kademeye giren adamlar gitti yerine pozisyon alamayan adamlar girdi, niye girdi desen cevabı da yok, gol de lazım değildi, neyin değişikliği yapıldı anlaşılamaz bir durumdu.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Zaten en çok buna sinirlendim. Oyuna dair bir plan doğrultusunda yapılmadı değişiklikler. Sırf değiştirmek için değişiklik yaptı.

Kalan maçlarda maceraya gerek yok kendisi as sağbek olarak devam etmeli

Geri
Üst Alt