#93 Sacha Boey

Geçen hafta en iyi oynayan adamken çıktı

Şimdi 15 dakika ile karar veriyoruz

Kaliteli kadro kuracaksak Boey 10 milyona filan alınmalı

Sane'nin performasını inanılmaz etkiliyor. Eminim geçen sezonda da sane'nin bayernden ayrılmasının sebebi bu herif.

bu herif arkamdayken hiç bir işte başarılı olamazdım. hızlı düşünüyorum al-ver yapamıyorum, bindirsin diyorum önüne pas atıyorum. stop edip etrafa bakıyor yine beni arıyor.

bana o kadar bağımlı ki resmen beni göremeyince eli ayağına dolanıyor. oysa ben ona pas atarken sürüp içeri orta çıkarsın istiyorum ama her seferinde stop edip geri bana vermeye kalkıyor.

başta bunu al ver yaparak, görsel şölene çevirdiğini düşünüyordum ama hayır. başka yapacak birşey yok herifinn

Valla net şekilde bizdeki ilk dönemiden geride, ayrıca üzerinde tam adını koyamadığım bir laubalilik de var, bazı pozisyonlarda çok basit pas opsiyonu varken saçma sapan hareketler ve çalımlar deniyor

Çok kötü tercihler yaptı gençler maçında
Seneye alınır mı bilmiyorum ama daha önce bir arkadaş yazmış sane ile ikisi olmaz biri geri gelmiyor yardıma diğeri de hücumda ne yaptıgını bilmiyor ortayı sürekli yerden açıyor

duracell yolladık adamı bayerne şimdi ki hali pil sağlığı yüzde 73'e düşmüş iphone gibi

kesinlikle alinmamali, Singo ,Sallai yeterli hatta BAY bile oynar gerekirse, buna para sacmasinlar

Alınıp alınmaması konusunda net bir şey söyleyemiyoruz. Derbide oynarsa kararını veririz.

Reis egolu birisin maalesef.

Farklı bir milli takım seçip milli oyuncu olmak varken gereksiz bir özgüvenli takılıyorsun.

Napoli kariyerinde başarılar dilerim.

kalmasın bence performansından ziyade bu sene maç arkası videolarında hepsinde somurtup oturuyor izlediği animelerdeki karakterler gibi sanıyor heralde kendini garip biri.
aşırı iyi bir tespit.
böyle cool gözüktüğünü sanıyorsa yallah fransa ligue 1 e

3 sag beke 10m euro maas verecek halimiz yok lakin okan beyin bek obezligi de malum.

Bunlardan alacağımız 5 milyon para var 7 milyon bonservis verelim gelsin sallainin yedeği olarak başlasın.

Biyogala normalde opsiyonu çekilecekti ama vazgeçildi demiş. İsteksiz ve zoraki tavırları sebebiyle diye tahmin ediyorum.
Giderken gitmek için 10 takla attı, gittikten sonra bir taraftarın "come to Gala yorumuna "no" dedi. (İnsan gelmek istemiyorsa bile öyle demez geçmişin hatrına) Hala mırın kırın ediyorsa böyle isimlerle yola çıkmamak doğru olur. Yoksa 10 milyon bedava yani şu piyasada.

Ya herif giderken bile ayağı poposuna vura vura gitti sürekli triplerde ne saçma transferdi.Sırf listelerinde oyuncu yok diye eskisini aldılar.

Geri
Üst Alt