- 29 Ağustos 2009
- 38.380
- 34.133
- 3.243
Tamam o zaman bu yaş grubunda olduguna göre GS'lı olma durumun var
Fbli olmayabilirsin
seni biraz daha izleyip analiz edecegim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tamam o zaman bu yaş grubunda olduguna göre GS'lı olma durumun var
Bende aynısını diyorum zaten ''böyle devam ederse'' diye ekledim devre arasında gönderilsin.Sakat oyuncu beklemekten bıktık.Her sezon yeni bir sakatımız oluyor.45 günde tek maça çıkıp 20 gündür takımla antrenmanlara çıkmayan topçu sakatlık yönünden eleştirilir. Yakın geçmişimizde Saracchi gibi bir korkunç örnek olduğu için insanlar aynısını yaşayacağız diye tırsıyor doğal olarak
çok pesimist gördüm seni45 günde tek maça çıkıp 20 gündür takımla antrenmanlara çıkmayan topçu sakatlık yönünden eleştirilir. Yakın geçmişimizde Saracchi gibi bir korkunç örnek olduğu için insanlar aynısını yaşayacağız diye tırsıyor doğal olarak
konuşan konuşur o riski kendi alıyo sonuçta. bir yerinde patlarsa alıntılayıp t geçersiniztereddüt edilebilir ama keskin konuşulmaz şu durumda.
çok pesimist gördüm seni
Bu Yusuf gıcık ediyor beniçok pesimist gördüm seni
Ben değil mi dedim tatlımYusuf candir ya
yokçok pesimist gördüm seni
Oynarken kendisini begeniyordum .Ama oynamamaya bsadigindan beri kill olmaya basladim kendisi bana Falcaoyu hatirlatiyor.ha bugun donecek ha yarin donecek ha oburgun donecek lig bittiAcilen Boey nefretinden kurtulman lazim kral
Risk ne la falcilik yapmayalım gıcık adamkonuşan konuşur o riski kendi alıyo sonuçta. bir yerinde patlarsa alıntılayıp t geçersiniz
Ben değil mi dedim tatlım
Siz ne ayaksinizikinizde cansiniz.
aman renktaşOynarken kendisini begeniyordum .Ama oynamamaya bsadigindan beri kill olmaya basladim kendisi bana Falcaoyu hatirlatiyor.ha bugun donecek ha yarin donecek ha oburgun donecek lig bitti
erken konuşmak risktir. yanılma ihtimalin yüksek oluyor ondan şey ettim amanRisk ne la falcilik yapmayalım gıcık adam
Dayi bu resimdeki sahisa velet dedi yani bana demis oldu .Senin sayende velet olduk
velevki!Siz ne ayaksiniz
yok ya rengim moralini bozma sana değil şahsıma dediDayi bu resimdeki sahisa velet dedi yani bana demis oldu .Senin sayende velet olduk
Senin fotonun dayida ne işi var. kiralik mi verdinDayi bu resimdeki sahisa velet dedi yani bana demis oldu .Senin sayende velet olduk
Lan 1 saattir sen tartışıyorsun sandım ben. @Uğur Bulut dayıymış.Dayi bu resimdeki sahisa velet dedi yani bana demis oldu .Senin sayende velet olduk
Siz ne ayaksiniz