#93 Sacha Boey

Herifi zorla kronik sakat yapacağız .Marsilya maçında bacağında 5 tane bandı görünce eyvah dedim direk herif maçı tamamlayamadı zaten . Yahu ne gerek var zorlamaya adam zaten atletizmle oynuyor şu an sapasağlam elimizde olacakken boku bokuna 3-5 maç daha kaçırıyor en iyi ihtimalle..

Bu herif geçen sezon sonlarında da baya maç kaçırmış.Ondan sonra bu kadar ucuza bırakmaları tuhafıma gitti.Kronik bir sakatlığı olabilir.2019'da da nerdeyse hiç maç oynamamış.
Maç kaçırmamış, oynatılmamış
2019 da 18 yaşındaydı ve yeni yeni oynatılıyor, süre alıyordu. Araştırmadan bahsediyorsun ama kendin iftira atıyorsun.

Maç kaçırmamış, oynatılmamış
2019 da 18 yaşındaydı ve yeni yeni oynatılıyor, süre alıyordu. Araştırmadan bahsediyorsun ama kendin iftira atıyorsun.
Reis adam kadroya alınıyor oynatılmıyor sürekli ondan sonraki sezonda ara sıra oynuyor yine çoğu maç kadrolarında yok.En son bize gelmeden önce 20-25 maç oynuyor son 5-6 maçı kaçırıyor.Sürekli bir istikrarsızlık var herifte.Şüphelendim.Böyle devam ederse gönderilsin diyorum.Lemina gibi sürekli adam beklemekten bıkmış haldeyim.

1635022297686.webp

Yusuf ortalığı karıştırma raporladim
45 günde tek maça çıkıp 20 gündür takımla antrenmanlara çıkmayan topçu sakatlık yönünden eleştirilir. Yakın geçmişimizde Saracchi gibi bir korkunç örnek olduğu için insanlar aynısını yaşayacağız diye tırsıyor doğal olarak

45 günde tek maça çıkıp 20 gündür takımla antrenmanlara çıkmayan topçu sakatlık yönünden eleştirilir. Yakın geçmişimizde Saracchi gibi bir korkunç örnek olduğu için insanlar aynısını yaşayacağız diye tırsıyor doğal olarak
tereddüt edilebilir ama keskin konuşulmaz şu durumda.

Geri
Üst Alt