Cengiz Güneş
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2011
- 30.027
- 25.363
- 3.033
hocanın verdiği duyumlar hiç tutmuyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne anlatıyorsun sen ya , ne Omar'ı ne göndermesi ?Omar devre arası dönünce bu arkadaşı köyüne geri gönderelim.Nasıl bir sakatlıksa iyileşemiyor bir türlü.
Bu herif geçen sezon sonlarında da baya maç kaçırmış.Ondan sonra bu kadar ucuza bırakmaları tuhafıma gitti.Kronik bir sakatlığı olabilir.2019'da da nerdeyse hiç maç oynamamış.Ne anlatıyorsun sen ya , ne Omar'ı ne göndermesi ?
Maç kaçırmamış, oynatılmamışBu herif geçen sezon sonlarında da baya maç kaçırmış.Ondan sonra bu kadar ucuza bırakmaları tuhafıma gitti.Kronik bir sakatlığı olabilir.2019'da da nerdeyse hiç maç oynamamış.
Reis adam kadroya alınıyor oynatılmıyor sürekli ondan sonraki sezonda ara sıra oynuyor yine çoğu maç kadrolarında yok.En son bize gelmeden önce 20-25 maç oynuyor son 5-6 maçı kaçırıyor.Sürekli bir istikrarsızlık var herifte.Şüphelendim.Böyle devam ederse gönderilsin diyorum.Lemina gibi sürekli adam beklemekten bıkmış haldeyim.Maç kaçırmamış, oynatılmamış
2019 da 18 yaşındaydı ve yeni yeni oynatılıyor, süre alıyordu. Araştırmadan bahsediyorsun ama kendin iftira atıyorsun.
Bende Duvar Emrah nerde diyordumMaç kaçırmamış, oynatılmamış
2019 da 18 yaşındaydı ve yeni yeni oynatılıyor, süre alıyordu. Araştırmadan bahsediyorsun ama kendin iftira atıyorsun.
Yusuf ortalığı karıştırma raporladim
Bi sıkıntı var bu herifte çıkacak ondan sonra bana burada kuş diyenler özür diler.Zaten ucuz olmasından işkillenmiştim.
Hareketleri hiç 60 yaşında gibi değil reis.O bana karşı saygılı olmuyorsa ben ona karşı niye olayım? direk hakaret ediyor adam bana ''fb'' ve ''kuş'' diyerek.60 yaşında birine karşı daha saygılı ol adamın torunu üye olacakyakinda
Gsc anayasal düzenine göre kişisel biligi istemek 1-3 ay ban sebebidirYa akşam akşam ana bacı yaptırma birader işine bak.Cep no nu mesaj at ordan arıyım ney olduğumu görürsün telefonda küfürü yiyince.
sen kaç yaşındasınHareketleri hiç 60 yaşında gibi değil reis.O bana karşı saygılı olmuyorsa ben ona karşı niye olayım? direk hakaret ediyor adam bana ''fb'' ve ''kuş'' diyerek.
45 günde tek maça çıkıp 20 gündür takımla antrenmanlara çıkmayan topçu sakatlık yönünden eleştirilir. Yakın geçmişimizde Saracchi gibi bir korkunç örnek olduğu için insanlar aynısını yaşayacağız diye tırsıyor doğal olarakYusuf ortalığı karıştırma raporladim
29sen kaç yaşındasın
dayı rahat dursen kaç yaşındasın
tereddüt edilebilir ama keskin konuşulmaz şu durumda.45 günde tek maça çıkıp 20 gündür takımla antrenmanlara çıkmayan topçu sakatlık yönünden eleştirilir. Yakın geçmişimizde Saracchi gibi bir korkunç örnek olduğu için insanlar aynısını yaşayacağız diye tırsıyor doğal olarak