#93 Sacha Boey

Git üye onaylarına bak sövcem sonunda.
Çok isterdim ama uyumam gerekiyor salı gününden beri 3 er saat uykuylayim. Gedson kapıni bile bekleyemeyecegim sen düşün durumun ciddiyetini

Yarın sabah onlayn im ama panik yapmaya gerek yok.

GSCimbom Mobile App

bu arada kendisini celtic'in istemesi önemli bir detay. Julien, Eduoard, Ntcham, Moussa Dembele gibi fransız kökenli genç yaşta aldılar

hepsi ciddi piyasa yaptı, Fransa'yı iyi biliyorlar. Alamamaları bizim için şans oldu

1 sağ bek daha mı bakıyoruz buraya yav acaba rotasyondamı olacak kendisi

Hiç izlemedim ama istatistikleri potansiyel vadediyor. Fransa pazarına girmemiz olumlu. Hayırlı olsun.

Rosier'in gelmesini çok isterdim . Ama bu adamın gelmesi beni daha fazla mutlu etti çünkü ondan 4 yaş daha genç. Genç oyuncular bende heyecan yaratıyor . Böyle devam edelim değişim anca böyle olur. 3 yıl evvel Nagatomo'ya 3.5 milyon € (kiralama+bonservis) para bağladık sadece yarım sezon faydalandık kalan 2 sezon yaşından ötürü performansı düşüktü . Mariano keza öyle ama gençler öyle değil bir heyecan yaratıyor. Sahada koşunca güvenle maç izliyorum. Adam asist yapınca sevinçten havalara uçuyor çünkü bu işte yeni ve kendini ispatlamak istiyor.

Geri
Üst Alt