#93 Sacha Boey

Cocuk ilk oynadigi macta kendini belli etti saglam kumas oldugu.
Iyi topcu aninda belli eder kendini. Yok adaptasyonmus, sistemmis vs. hikaye.
Bide nasil bir ciger varsa cift serit gidisle gelisli yol gibi gidip geldi, masallah. Dahada iyi olacak...
Son dakika uzatmalarda Emre'nin kacirdigi golde sagdan bindirmesi mükemmeldi, orda Emre pas atsa net goldü.

Bakın bu çocuk pırpır oynayan bir takımda uçar kaçar. Durağan oynadığımız anda bile etkisini hissediyor. İnşallah takim pas hızı konusunda ivme yakalarda bu cocukda daha fazla ön plana çıkar. Çocuk yazdım aslan parçası olarak okuyunuz

Berkan ile boey en iyi transferler şuan ikiside tempolu hareketli takım şu iki çocuğa ayak uydursa fark yaratırız .

Hucum kademelerinde biraz olsun dikkatli olmali. Feghouli ile ayni anda sahada olmamali. Hizli geri dönüsleri cok iyi ama bu her zaman kontralara yetisecek anlamina da gelmez. Genel olarak cok begendim. Gencecik yasinda buz gibi suya atildi ki bence cok dogru ve hic siritmadan oyununu oynadi.

Baska bir nedenle su pozisyonu az once tekrar izledim.

Hakikaten 95. dakikada su depari atmak inanilmaz bir sey. Umarim fiziki olarak bizim takimin antremanini yedikten sonra geriye gitmez.

Su fizigiyle devam ederse bu lige damgasini vurur.
Attığı deparları görmüyorlar, inşallah ilerleyen vakitte görürler

umudum yedlin'in de performansını bi şekil yükseltmesi. tüm sezon tek bekle geçmez heralde, sakatlığı olmasa kartı olur, herkes rosier gibi tatlı'nın üvey oğlu olarak doğmuyor. gerçi şu an performansta sekidika bile önünde heralde yedlin'in.

Böyle transferlere bayılıyorum, Ucuz,genç ve dinamik oyuncu tam aradığımız tarz yani. Eksikleri yok mu var ama bu lig için fazlasıyla yeterli bir oyuncu bana göre.

IMG_2676.webp

Şu pozisyonda topa bassın Boey’e pas atsın diyorsun?

Geri
Üst Alt