#93 Sacha Boey

Bu adama kronik sakat filan diyenler var ya aklım almıyor, sanki Boey doğduğundan beri takip ediyorsunuz her türlü sakatlığına şahit oldunuz da hakkında karar sahibi oluyorsunuz

Adamın tam iyileşmeden bacağı boydan boya bantlı halde Marsilya deplasmanında ortaya koyduğu oyunu gördük Dieng şöyle hayvan, Payet böyle uçuyor derken sapasağlam durdu karşılarında top kapma hamlelerinde, ikili mücadelelerinde hep başarılı oldu

Bu takım için en önemli oyunculardan birisi Boey, bunu sahaya çıktığı andan itibaren gösterdi. Gerekirse Beşiktaş maçında da oynamasın ama sapasağlam dönsün Boey yeter ki
Falcaoyada oyle diyorduk gerekirse bu macta oynamasin gerekirse su macta oynamasin aman simdi oynamasin.Sakat futbolcuyu 100 metreden taniyoruz artik taraftar olarak bos duyar kasmayin .Iyilesirse ve bir daha sakatlanmazsa çenemizi kapariz zaten oynayan adama kimse durup dururken kronik demez.Taraftarin agzi yanmis bi kere .

Bunda suc teknik ekibin + Medical staffin ama. Tam hazir olmayip oynattik

Falcaoyada oyle diyorduk gerekirse bu macta oynamasin gerekirse su macta oynamasin aman simdi oynamasin.Sakat futbolcuyu 100 metreden taniyoruz artik taraftar olarak bos duyar kasmayin .Iyilesirse ve bir daha sakatlanmazsa çenemizi kapariz zaten oynayan adama kimse durup dururken kronik demez.Taraftarin agzi yanmis bi kere .
Terim kendisi dedi, tam hazir olmayip oynattik diye.

Kronik olduğunu düşünmüyorum fakat darbede görmedi enazindab kulüp durumu nedir aciklamali

Şu ana kadar 7 maçta 605 dk oynamış fakat 8 maç kaçırmış bune yav oynicak mı oynamicak mı belli değil hatta iyileşecek mi o bile belli değil
Maalesef kendimizi avutmak için bu konuda hocaya suç bulduk neden hazır olmadan oynattın vs fakat 20 yaşındaki eleman bi zahmet erken dönsün yani en kritik anda kayboldu herif
Allahtan yedlin iyi oynadı yoksa burdaki postları tahmin edemiyordum ki zaten yedlinin mıçtığı an bi anda damlar herkes buraya umarım iyileştikten sonra sakatlığı nüksetmez fakat pek sanmıyorum söylemim söylemim diyorum fakat sağlam olsaydı 1m’a bırakmazlardı bence

bjk maçında da oynamaz muhtemelen daha idmana bile cıkmıyorsa

Gerekirse Beşiktaş maçında da oynamasın, İçeride oynadığımız Gaziantep maçıyla dönsün tam olarak iyileşip

Sakatlığı muhtemelen soylenenden farklı adale sakatlığı.heleki genç birinde haftalarca sürmesi çok garip
Başka birşey var o yüzden bilgi vermiyorlar

Geri
Üst Alt