#93 Sacha Boey

Omarın ayakabılarınI taşıyamaz şuan ki performansıyla. Fransa liginde kume düşmemeye oynayan takımın sol beki. Ya tutarsa dedik, tutmayacak gibi.

Fizik olarak kötü ama mental olarak da kötü. Yabancı kontenjanı doldurmaya değmez seneye.

Berbat seviyede barca maçında adamını bırakıp öyle tın tın yürüyecekse oynamasına gerek yok

Büyük hayal kırıklığı, Tamam ilk baştaki oyununu tüm sezonda oynamasını beklemiyordum ama bu kadar gerileyeceğini düşünmemiştim. Açıkçası son dönemde hem Yedlin'den hemde Omar'dan net şekilde kötü durumda.

Omar'a forma kaptırdığın için utanıp çok çalışmanı bekledim ama bugün hayal kırıklığına uğrattın beni.Biraz mevkindeki arkadaşına bakıp dersler çıkar.Barcelona maçında beni en korkutan isim sensin.

Ilk geldiginde en cok begenilen oyuncular arasinda en iyisiydi bence. Sakatliktan sonra bu kadar geriye gidecegini tahmin etmiyordum. Hirs ve istegini yitirmis gibi.

Ilk geldiginde en cok begenilen oyuncular arasinda en iyisiydi bence. Sakatliktan sonra bu kadar geriye gidecegini tahmin etmiyordum. Hirs ve istegini yitirmis gibi.

Kesinlikle katılıyorum. İlk geldiğindeki performansı ile şu anki performansı arasında devasa bir fark var. Anlaşılır gibi değil. Bu Luyindama’da da oldu, diğer oyuncularda da oldu. Sakatlık veya performans düşüşleri yaşandı. Diğerleri toparlanamadı, umarım Boey başarır.

Futbolcu yiyen bir camiaya dönüştük son yıllarda.

Fransa'dan bile işe yaramaz birini bulmayı başarmışız.

İlk maçlarında da biraz hareketli ve endamının yerinde görülmesinden başka pek bir numarası yoktu doğrusu. Elbette taraftarlık güdüsüyle, yaşı da genç diye uçup kaçacağını ümit etmek istemiştik...

Prime Perez-Eboue-Mariano gibi biri olmadıkça bek pozisyonu için para ve yabancı kontenjanı harcamaya gerek yok. Aklıma ilk geleni söyleyeyim; diyelim seneye ideal bir orta saha hattı kuruldu; kimsenin beğenmediği Taylan, Boey' in sağbekte yaptığı neyi yapamaz mesela?!..

Sabri reyiz bunun yaşındayken otoban yapıyordu rakip kanadı bu daha totosunu kaldıramıyor

Bilerek oynamıyor gibi bu adam bu kadar kötü değildi.. gitmek istiyorsa defolsun gitsin ..

Evet beğenilen Boey’di de diyebiliriz. Gözlemlemek lazım sakatlığı sebebiyle o performansa dönemiyorsa yollanabilir ancak çok şey vaat ediyordu, çok atletik, tempolu taş gibi ideal bir backti ilk geldiğinde. Aynı şekilde devam edip son paslarını geliştirmesini bekliyorduk, şimdi neler konuşuyoruz, enteresan. Bize gelip de gelişim gösteren bir yabancı futbolcu pek hatırlayamıyorum.

önceki haftalarda nelsson'u nasıl eleştiri aldığında övdüysem aynısını boey içinde söylüyorum. Boey belki nelsson kadar tecrübeli bir oyuncu değil ama kesinlikle bir potansiyeli var. Belli ki hala sakatlığın izlerini atamamış. Bu kadar kolay yok edilmemesi lazım

boey mariano gibi tekniğiyle oynayan oyuncu değil, fiziğiyle oynayan bir oyuncu. Fizik olarak zayıf olunca haliyle performansı çekilmez oluyor

fiziğini toplarsa tekrar katkı verir ben hala güveniyorum

Abartmayın adam 2 sakatlık ve Covid geçirmedi mi?

En az 2 ayı bulur toparlaması daha.

Gedson da geçen sene COVİD olmuştu bize gelmeden önce deniyordu, adam Nisan ortası form tuttu.

Omar'dan falan 10 kat daha potansiyelli çocuk bu adam.

Geri
Üst Alt