- 3 Temmuz 2012
- 137.894
- 86.803
- 5.338
Adam hem formsuz hem agır hemde isteksiz zorla oynuyor gibibunu barça maçında kaleye sokarlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adam hem formsuz hem agır hemde isteksiz zorla oynuyor gibibunu barça maçında kaleye sokarlar.
Ilk geldiginde en cok begenilen oyuncular arasinda en iyisiydi bence. Sakatliktan sonra bu kadar geriye gidecegini tahmin etmiyordum. Hirs ve istegini yitirmis gibi.
Evet beğenilen Boey’di de diyebiliriz. Gözlemlemek lazım sakatlığı sebebiyle o performansa dönemiyorsa yollanabilir ancak çok şey vaat ediyordu, çok atletik, tempolu taş gibi ideal bir backti ilk geldiğinde. Aynı şekilde devam edip son paslarını geliştirmesini bekliyorduk, şimdi neler konuşuyoruz, enteresan. Bize gelip de gelişim gösteren bir yabancı futbolcu pek hatırlayamıyorum.Ilk geldiginde en cok begenilen oyuncular arasinda en iyisiydi bence. Sakatliktan sonra bu kadar geriye gidecegini tahmin etmiyordum. Hirs ve istegini yitirmis gibi.