#93 Sacha Boey

Boey istediği kadar pişsin birşey olmaz bu adamdan. Piyasa yaptırılıp satılmalı alt seviye bir oyuncu. Beni yanıltıp çok iyi seviyelere gelirse çok şaşırırım.

Bunu da Boey kadro dışı bırakıldığında destekleyen biri olarak söylüyorum potansiyeli var diye. Fizik gücüyle birkaç maç aldatır milleti o kadar. Dubois oynamaya başlayınca takımın oyununun nasıl değiştiğini görürsünüz oyuna biraz akıl koyacağı için. PVA ve Boey ile iyi futbol oynamak çok zor..
Boey Dubois'den formayı alırsa şaşırmam. Kendi oyuncularımızı (özellikle genç oyuncuları) yermekten vazgeçelim artık.

adam gitsin diye kampa götürülmedi şimdi de sautemphton istiyor ve vermiyor cimbom bu nasıl iş .?

Boey Dubois'den formayı alırsa şaşırmam. Kendi oyuncularımızı (özellikle genç oyuncuları) yermekten vazgeçelim artık.
Sen öyle düşünebilirsin. Formayı alamaz çünkü en az 2 gömlek daha kötü bir futbolcu. Hücumda koca bir sıfır. İlk geldiğinde biraz daha iyiydi, maksimumu bile Galatasaray’da oynamaya yetmez, bu yetenekleriyle. Orta yok, pas yok, oyun aklı hiç yok, karar verme özelliği zayıf, bindirir bindirir bitiremeden döner, sadece atletizm ve savunma bu seviye için malesef yetersiz. Gözlemleriz önümüzdeki haftalarda. İlk 11’de oynayan bir oyuncu, genç diye pohpohlayacak mıyız neden eleştirmeyelim, neyse onu söylüyoruz.

Büyük takım beki olamaz top tekniği,oyun zekası zayıf ama temposuyla özellikle sert maçlarda iş yapar.Biraz daha parlatıp 8-10 civarı paraya satmak lazım

Ilginç bir çocuk.

Istenmeyen adam konumundayken, gösterdiği performansla 180 derece değişti düşünceler.

Ben hep merak etmisimdir, geçen sene alınan gençler arasında en çok parlayan eleman bu iken nasıl bu duruma geldi? Kampa goturulmeme sebebi burnu surtulsun diyeyse mantıklı ama duboisin sakatlığı olmasa lisans çıkarılmayacakti bu adama. Bu nedenler kafamı kurcalıyor, çok kaliteli olacak bir futbolcu eğer doğru yonlendirilirse iki haneli fiyatlara bile gidebilir

Evet ilk geldigindeki övgüler ortada.kaybetmemeliyiz,calim yeteneğini övmüşüm ben🤭

Ben hep merak etmisimdir, geçen sene alınan gençler arasında en çok parlayan eleman bu iken nasıl bu duruma geldi? Kampa goturulmeme sebebi burnu surtulsun diyeyse mantıklı ama duboisin sakatlığı olmasa lisans çıkarılmayacakti bu adama. Bu nedenler kafamı kurcalıyor, çok kaliteli olacak bir futbolcu eğer doğru yonlendirilirse iki haneli fiyatlara bile gidebilir

Menajerlik şirketi olarak Rogonla anlaşmış bunlar Boey'i bedavaya takımdan koparmaya çalışmışlar ve iddiaya göre bunların hepsini Ali Koç'un talimatıyla yapmışlar diye bi söylenti vardı.Doğru mu değil mi bilmem.

Menajerlik şirketi olarak Rogonla anlaşmış bunlar Boey'i bedavaya takımdan koparmaya çalışmışlar ve iddiaya göre bunların hepsini Ali Koç'un talimatıyla yapmışlar diye bi söylenti vardı.Doğru mu değil mi bilmem.
O söylentiyi duydum ama pek mantıklı gelmedi. Bazıları kafayı kırdı diyor oda bı nebze mantıksız. Neydi acaba problem

Şu dobouisi bir ben izlemedim sanırım hiç canlı olarak herkes 2 3 gömlek üstün diyor Boeyden. Benim için orta açabilen bek iyidir bakalım göreceğiz merak ediyorum şu dubouisi

Bu çocuktan para kazanabiliriz. Almanya, İtalya, Fransa vs liglerde 6-7 milyon eur'luk satış potansiyeli oluşabilir bence düzenli oynarsa.

Şu dobouisi bir ben izlemedim sanırım hiç canlı olarak herkes 2 3 gömlek üstün diyor Boeyden. Benim için orta açabilen bek iyidir bakalım göreceğiz merak ediyorum şu dubouisi
Dubois Mariano profilinde bi sağ bek reis.Yalnız onun kadar iyi değil.Fransa Ligi'nde hızlı güçlü kanatların Dubois'i hırpaladığı maçlar oldu.Mariano Dubois'e göre o konuda biraz daha bi sert biraz daha bi akıllı oyuncu.Boey'de yaşına göre başka bi profil oyuncu.Daha savunma yönü iyi olan ve daha az hücuma çıkan bi sağ bek..

Bence tam bir Mainz futbolcusu aslinda.

5 Milyon altina bir paraya alip 1-2 sene parlatip 15+ satilacak tipte bir oyuncu oldugunu düsünüyorum. Tabi Bundesliga icin konusuyorum.

Bence tam bir Mainz futbolcusu aslinda.

5 Milyon altina bir paraya alip 1-2 sene parlatip 15+ satilacak tipte bir oyuncu oldugunu düsünüyorum. Tabi Bundesliga icin konusuyorum.
Konu Almanya Ligi ve sağ bek konusu olmuşken sorayım reis.Sen benden daha fazla Almanya Ligi maçları izlemişsindir.Bu Mbabu yeni transfer oldu transfer olmadan önce onu izlerken zevk alıyo muydun futbolundan Mbabu'nun?Ben sırf onun için bazen Wolfsburg maçlarını bile izliyodum reis :D

Geri
Üst Alt