#93 Sacha Boey

Ne yapmış geçen sezon? Sene başında atılan tweetlerdan bahsediyorsan, yazan kişi kardeşimin tanıdığı ve tamamen hayal ürünü tweetler.

Yazılan her şeye bu kadar kolay inanmayın arkadaş.

Ne tweti kardesim bizzat umit davala acikadi ne oldugunu yillarin umiti yalan soyleyecek degil ya ayrica gecen sezonun buyuk bolumunde zaten oynamadi simdi bir kac mac iyi oynadi diye cafu muamelesi cekmek neyin sacmaligi

Maclardan once ve sonra ibadet yaptigi dogru mu? Twitterda namaza baslamis ve huzur bulmus falan diyorlar, salliyorlar mi bilemedim.

Ne tweti kardesim bizzat umit davala acikadi ne oldugunu yillarin umiti yalan soyleyecek degil ya ayrica gecen sezonun buyuk bolumunde zaten oynamadi simdi bir kac mac iyi oynadi diye cafu muamelesi cekmek neyin sacmaligi

Geçen sezon sakatlandı diye yerine gittiler saçma sapan bir adam aldılar sonra onu da gönderdik :) Her şey muazzamdı geçen sezon ama bir tek bu yıl performansı artan Boey mi sıkıntıydı ?

fizik olarak nasil bu kadar diri kalabildigini merak ettim

yeni gelen oyunculari bu arkadasla calistirmak lazim

seferovic de bununla takilsa iyi olur

en azindan sahada kosmak icin gücü olur

Bak ya siz bide galatasarayliyim diye konusuyorsunuz umit davalanin ne kotulugunu gordunuz iki gunluk allahin cakma fransizina adami sattiniz ayip ayip

Galatasaray taraftari vefakar olurdu onceden yakistiramadim
Ümit Davala bu taraklarda bezi olsa onca yıl Fatih Hoca'nın yardımcılığı sonrasında kendisini geliştirip hoca olurdu. Kolay olan nedir? Fatih Hoca'ya yardımcı olmaktır.

Bos konusan sensin arkadas bir macla hukum vermek ergen isidir gec bunlari

Umit davalayi degil de seni ciddiye alacaz oyle mi
Ben gecen sezondan beri Boey'in muthis yetenekli ve kaliteli bir bek oldugunu soyluyorum. Forumda senin gibiler Trezeguet soyle boyle yapicak derkende Boey hepsini kucagina alicak dedim.

1 macla hukum vermiyoruz yani, ama tabi senin ajandana uymadigi icin oyle kabul ediyorsun.

Evet beni ciddiye alicaksin, cunku Umit Galatasarayli degil Terimsporlu. Okan gitsinde biz gelelim diyordur.

Maclardan once ve sonra ibadet yaptigi dogru mu? Twitterda namaza baslamis ve huzur bulmus falan diyorlar, salliyorlar mi bilemedim.
Bilmiyorum da Instagram profiline arapça "Allaha şükürler olsun" yazmış daha öncesinde yazıyor muydu hatırlamıyorum
Ekran Alıntısı.webp

Kendisinin bir de sol bek versiyonu yok mu? Böyle ciğersiz rakibi sol tarafta rencide edebilecek. Muhtemelen şimdi olmaz ama Ocak ayında yana yakıla sol bek arayacağımıza inanıyorum. Haydi Kerem & Yunus ile birlikte Abdülkerim 3 yerli olarak zorunda olduğumuz için ne kadar iyi de kötü de olsalar sürekli oynamaya devam edecekler de PvA un kötü oynayarak izlemeye devam edeceğimize inanmıyorum

bizim ligin çok üstünde bir atlet

tekniği zayıf ama o da normal. Hem yaşı genç, hemde o da olsa burada olmazdı

savunması da gayet iyi

dün resital sundu resmen

Geri
Üst Alt