Taner Derelioğlu
Kırmızı Üye
- 31 Ocak 2019
- 1.967
- 1.341
- 698
Demek ki neymiş F.Terim ve ekibi bu adamı hayattan bezdirmiş, futboldan soğutmuşlar uşağı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen ne diyon ya?
Ne yapmış geçen sezon? Sene başında atılan tweetlerdan bahsediyorsan, yazan kişi kardeşimin tanıdığı ve tamamen hayal ürünü tweetler.
Yazılan her şeye bu kadar kolay inanmayın arkadaş.
O yalaka ümit davala gitsin şarkı söylesin kendi işine baksinNe tweti kardesim bizzat umit davala acikadi ne oldugunu yillarin umiti yalan soyleyecek degil ya ayrica gecen sezonun buyuk bolumunde zaten oynamadi simdi bir kac mac iyi oynadi diye cafu muamelesi cekmek neyin sacmaligi
Bak ya siz bide galatasarayliyim diye konusuyorsunuz umit davalanin ne kotulugunu gordunuz iki gunluk allahin cakma fransizina adami sattiniz ayip ayipO yalaka ümit davala gitsin şarkı söylesin kendi işine baksin
Mi Note 10 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Cok bos konusuyorsunNe tweti kardesim bizzat umit davala acikadi ne oldugunu yillarin umiti yalan soyleyecek degil ya ayrica gecen sezonun buyuk bolumunde zaten oynamadi simdi bir kac mac iyi oynadi diye cafu muamelesi cekmek neyin sacmaligi
Ne tweti kardesim bizzat umit davala acikadi ne oldugunu yillarin umiti yalan soyleyecek degil ya ayrica gecen sezonun buyuk bolumunde zaten oynamadi simdi bir kac mac iyi oynadi diye cafu muamelesi cekmek neyin sacmaligi
Cok bos konusuyorsun
Ümit Davala bu taraklarda bezi olsa onca yıl Fatih Hoca'nın yardımcılığı sonrasında kendisini geliştirip hoca olurdu. Kolay olan nedir? Fatih Hoca'ya yardımcı olmaktır.Bak ya siz bide galatasarayliyim diye konusuyorsunuz umit davalanin ne kotulugunu gordunuz iki gunluk allahin cakma fransizina adami sattiniz ayip ayip
Galatasaray taraftari vefakar olurdu onceden yakistiramadim
Cok bos konusuyorsun.Yav yuru git isine bak
Adam aciklamis yalani bosu mu var bunun
Hesabiniza gelmeyince miy miy allahin kullarina bak yav
Bos konusan sensin arkadas bir macla hukum vermek ergen isidir gec bunlariCok bos konusuyorsun.
Ayni Umit cikip yerli yabanci problemi var dedi, dun gorduk sahada yerli yabanci sorununu.
Ben gecen sezondan beri Boey'in muthis yetenekli ve kaliteli bir bek oldugunu soyluyorum. Forumda senin gibiler Trezeguet soyle boyle yapicak derkende Boey hepsini kucagina alicak dedim.Bos konusan sensin arkadas bir macla hukum vermek ergen isidir gec bunlari
Umit davalayi degil de seni ciddiye alacaz oyle mi
Bilmiyorum da Instagram profiline arapça "Allaha şükürler olsun" yazmış daha öncesinde yazıyor muydu hatırlamıyorumMaclardan once ve sonra ibadet yaptigi dogru mu? Twitterda namaza baslamis ve huzur bulmus falan diyorlar, salliyorlar mi bilemedim.
perilere inanıyordu bi ara buMehmet Özcan: "Sacha Boey, ibadetine çok düşkün. Maçlardan önce soyunma odasında özel kıyafetleriyle namaz kılıyor."
fizik olarak nasil bu kadar diri kalabildigini merak ettim
yeni gelen oyunculari bu arkadasla calistirmak lazim
seferovic de bununla takilsa iyi olur
en azindan sahada kosmak icin gücü olur