#93 Sacha Boey

Adamın çok tempolu oynamasına bakıp bunu kampa gitmemesine bağlamak çok mantıklı değil. Normalde de durağan oynayan bir adam değil ki bu. Ayrıca bu geçen sene sonunda yapılan amatörlük arkadaşı bir tık güdülemiş de olabilir.

bizim takimi gectim bence su anda ligin en formda ve en iyi oyuncusu

kamp yemeden bu seviyeye cikmasi inanilmaz

Fransa milli takımına seçilir de kupada oynarsa ihya oluruz diye düşünüyorum.

5 maç daha böyle oynasin Fransa milli takımına seçilir. Başka bir seviye şu an.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kaç senelik imzaladık bu aslan parçası ile. Ne kadar kaldı sözleşme uzatılmasına. Fransa milli takımına seçilirse ve böyle devam ederse 30-40 arası satılmalı yanlız. Ligin içinden geçiyor..

Şu kamp geyiğini salın be kardeşim. Futbolcu adam kendi çalışmasını da yapar kamp dışında. Baydı bu muhabbet artık. Adam öncesinde de kumaşı olan birisi. Kendi tuttuğu takımdaki adamı daha önce hiç izlemeyen adamlar gelip kampa katılmadı bakın ne muhteşem diyor. Acınaklı bir durum.

Şu kamp geyiğini salın be kardeşim. Futbolcu adam kendi çalışmasını da yapar kamp dışında. Baydı bu muhabbet artık. Adam öncesinde de kumaşı olan birisi. Kendi tuttuğu takımdaki adamı daha önce hiç izlemeyen adamlar gelip kampa katılmadı bakın ne muhteşem diyor. Acınaklı bir durum.
Sergen demişti bu kamp işini Türkiye de çok abartıyorlar diye.
Adam yetenekliyse sezon başı kampına katılmasa dahi fiziken açığı kapatır 2-3 haftada herkesle aynı seviyeye gelir demişti.
Bizim taraftarlarda kamp ve altyapı fetişliği var.
Kazma olsun ama altyapı çıkışlı adam illa oynasın kafasında olanlar ile bir topçu kamp görmediyse sittin sene fizik olarak asla hazır olmaz sananlar ölesiye kapışır.

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ozaman takim olarak yanlis birsey yapmisiz kamp dönemi, diger oyuncularin sanki bazen kosacak hali yok kene bu arkadas kara tren gibi yorulmak bilmiyor.
Yükleme yapılan takımlar asıl performansını biraz geç gösterebiliyor

Yine de ben bu antrenman yükleme muhabbeti biraz abartılıyor diye düşünüyorum

boey iyi oynayınca 20 tane mention geliyor binbir türlü t geçiliyor tek laf etmiyoruz gulup geciyoruz ama aynısını biz yapınca bir ton alınganlık. neyse foruma bir süre girmemek iyi olacak

bu adama yapılan yorumlar üzerinden de kendim dahil üye linçletecek, aferin toplatacak yorumlar öne çıkarılabilir

mesela çok dinamik oynasa da son tercihlerinin hataları üzerine 2-3 hafta önce eleştiriler yazılmış olaiblir dubois oynasın denmiş olabilir ki bir fikirdir saygı duyulur

ama istense laf sokmak prim kasmak için neler çıkarılır neler

ama adam önce dinamizmini sonra haklı olarak eleştiriken son tercihler konusunda bir gelişme gösterdi

eminin yapttığı gibi bir hata yapsan neler denecek kral yauggghhh yazmak çok kolay mesela

Performansi cok iyi gercekten ama sunu unutmamak lazim ki kötü oynadigi ilk macta sosyal medya taraftarimiz kendisini linc edecek

bu adam zaten herzaman iyi top oynadı. muallak sakatlık durumu,ayrılma isteği ve sezon başı kampına 1 hafta geç gelmesi sebebiyle gözden düşmüştü. aklını başına toplayıp okan hocadan özür diledikten sonra problem kalmadı. bu şekilde devam etmesi dileğiyle

Bence Marcao'dan daha büyük bir potansiyel, ticari anlamda. Elde tutması zor olacak, EPL topçusuna evrildi adam. Anormal yardırıyor

Oynadigi 6 macta da rakipler sol kanatlarini degistirmek zorunda kaldi :)

Su adama sakatliktan sonra sabretseydik ligin sonlarina bu performansi gorurduk.Herseye bok atan taraftarimizi sabretmeye davet ediyorum

Galatasaray formasiyla ligte yaptigi ilk asist mi ben mi yanlis biliyorum

Sacha boey çok iyi futbol oynuyor. Geçen sene sonundaki Başakşehir maçında Trezeguet içinden geçmişti. Yediği çalımlardan sonra takip bile etmiyordu. Kafasında Galatasaray'ı bitirmişti. Benim için ilk ölçü Trabzon maçında Trezeguet'e karşı ne yapacağıydı. Çok iyi oynamıştı. Sonraki ölçüm Konyaspor da sezona çok iyi başlayan Bytyqi karşısında ne yapacağını merak etmiştim. Bu maçta da rakibini sahadan sildi. Her maç üstüne koya koya gidiyor. Yürüye dursun Aslan parçası

Geri
Üst Alt