#93 Sacha Boey

Su adama sakatliktan sonra sabretseydik ligin sonlarina bu performansi gorurduk.Herseye bok atan taraftarimizi sabretmeye davet ediyorum
Boey konusunda taraftarın kabahati %1 bile değildir. Kuvvetle tahminim, Terim' in kendisi veya yardımcılarından biri tarafından küstürülmüş olduğu yönünde. Önceki mesajımda belirtmeye çalışmıştım.

Covid dönüşü sonrasında oynadığı maçları izleyip de beğenmek, geleceğe dair ümit beslemek mümkün değildi; ortaya ne bir enerji, ne de en ufak beceri koyabiliyordu. Takıma aidiyet duygusunu yitirdiği her halinden belliydi ki sezon bitiminde ayrılmak yönündeki kesin tavrı da bu dediğimi destekler mahiyette idi...

Geçen sene sakatlanana kadar oynadığı oyunla şu anki oyun arasında dağlar kadar fark var.

- geçen sene bayağı cılızdı şu an çok iyi fiziği.
- kademe hatalarından gol yediriyordu, bu sene daha iyi bu konuda
- defansı iyi ofansı zayıftı ilk geldiğinde şimdi daha dengeli.
- antalya maçındaki ilk 45 dk gibi kafası gidiyordu bu sezon iyi bu konuda da.

bak aklıma geldi, Antalya maçındaki son 45 dk iyi olmasına rağmen oyununa bile neler söylenmişti bir avuç çakma GSli.

Geçen sene sakatlık sürecinde yaşadıklarından dolayı (yanlış teşhis, tam iyileşmeden dönüş vs) menajerinin de etkisiyle kulübe kazan kaldırdığı ve gitmeyi kafasına koyduğu söylendi bazı platformlarda.

Ayrıca her maç kesin şekilde bir kez de bireysel olarak ceza sahası şutları ile gol atma potansiyelinide gösteriyor. Yakında göllerde atar. İnşallah aynı çizgide devam eder. Bir daha bu şekilde bek bulabilecegimizide zannetmiyorum

22.09.2022 20_38_06.png

ho

Sacha Boey sen normal bir insan olamazsın. Bu fizik kalitesi bu güç bu hız ve adam eksiltme yeteneği ve 22 yaş bu özellikler bizde değil Premier Ligde olmalıydı. Her maç daha da kusursuz. Üstelik bu oyunu Dubois gibi bir değerden Sol bekte faydalanmamıza sebep oldu gayet iyiydi
20220919_111915.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Imkansiz gibi bir sey ama tekrarlamakta fayda var. Ben olsam milli takim icin baski yapardim.

Geri
Üst Alt