#93 Sacha Boey

Cok iyi oynadi. Dubais oynamali diyorduk ama bu aksamki performansi görünce kesilmez.

Duboisten iyi. Oynamaya devam edecektir. Sezon sonu sag beke yine 2 transfer yapariz

Ah be oğlum bırak atsın sanki ne olacak en az 3-4 tane daha atardık biz bu mallara.

Şimdi senin de formunu kesecekler zaten kolluyorlardı ilk yakaladığı anda attı seni.

Kime ne diyeceğimi bilmiyorum ama bu işte parmağı olanlarının hepsinin sevdiklerinden çıksın hakkımız.

Ah be oğlum bırak atsın sanki ne olacak en az 3-4 tane daha atardık biz bu mallara.

Şimdi senin de formunu kesecekler zaten kolluyorlardı ilk yakaladığı anda attı seni.

Kime ne diyeceğimi bilmiyorum ama bu işte parmağı olanlarının hepsinin sevdiklerinden çıksın hakkımız.
5 1 falan biterdi mac 11 kisi kalsak.
1 mactan fazla vermezler bence vermemilier

5 1 falan biterdi mac 11 kisi kalsak.
1 mactan fazla vermezler bence vermemilier
Konu biz olunca artık hiçbir şeyden emin olamıyorum Sami...

Yani 4-5 atıp moral depolayacağımız maç ne hale geldi? Hala kendime gelemedim bu kadar olamaz ya...

Geçen seneden beri bir tane lehimize karar çıkmaz mı ya? Ben ayrıcalık istemiyorum sadece doğru yönetin abi zaten her türlü biz alırız.

Bu ve diğeri bjk maçında olmayacak değil mi şuan farkettim.

Zamanında aynısını Mustafa Muhammed'e yapmışlardı. Tam forma girmeye başladığı anlarda saçma sapan bir kırmızı kart vererek adamın önünü bir güzel kesmişlerdi.

Galatasaray yönetimi kırmızı kart'a da itiraz etmeli. Bariz bir şekilde hatalı bir karar. Eğer kırmızı kart iptal edilmezse yönetimin eli de güçlenir.

Boey olmasa başka pozisyonlarda bişey icat eder yine keserlerdi önümüzü. O sebeple pozisyonunu tartışmak anlamsız gibi. Galatasaray düşmanlarına Boeydan gireyim!

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Bizim maçtan sadece 1 gün önce oynanmış Fenerbahçe maçında Gustavo rakibi Okaka yı 2 elini de arkadan yakalıp indirmiş bir diğer Galatasaray nefretiyle meşhur hakem Zorbay Küçük oyna devam demişti

Aradan sadece 1 gün geçmiş Boey in yaptığı müdahalenin faul bile olup olmadığı tartışılırken bir başka Galatasaray nefretiyle tanınmış Ali Palabıyık koştura koştura gelip kırmızı çıkarıyor

2 pozisyon arasındaki taraflı hakem tutumlarını geçtim zaten de hakemlerin beden dilleri de acayip rahatsız edici. Rashica ve Mertens in yerde kaldığı pozisyonda Ali Palabıyık resmen futbolcularımıza kızar gibi kalk yerden diye eliyle hareket yapıyor. Boey in müdahalesinden sonra hayır asla itiraz etmeyin kırmızı kart diyor bu bahsettiğim 2 pozisyon arasında belki 2 dakika filan vardır

Macin icine ettin birak dokunma karsi karsiya kalacaksa kalsin en kotu 2-1 olacak.

foul bile yoktu canin sagolsun, hayatinin macini oynuyordun oysaki.

Geri
Üst Alt