- 4 Ağustos 2009
- 90.037
- 70.875
- 5.188
Bir mac bile kotu oynama hakki yokmus onu gördük.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne yaptı da maçın içine etti bu maçta anlamadım. Faul bile olmayan pozisyonun sorumlusu Boey mi?2 haftadır hakem sayesınde olsada maçların içine ediyor.
5 1 falan biterdi mac 11 kisi kalsak.Ah be oğlum bırak atsın sanki ne olacak en az 3-4 tane daha atardık biz bu mallara.
Şimdi senin de formunu kesecekler zaten kolluyorlardı ilk yakaladığı anda attı seni.
Kime ne diyeceğimi bilmiyorum ama bu işte parmağı olanlarının hepsinin sevdiklerinden çıksın hakkımız.
Konu biz olunca artık hiçbir şeyden emin olamıyorum Sami...5 1 falan biterdi mac 11 kisi kalsak.
1 mactan fazla vermezler bence vermemilier
Orda topu kaptırmasa bu tartışmalara bile gerek kalmıyacak.Ne yaptı da maçın içine etti bu maçta anlamadım. Faul bile olmayan pozisyonun sorumlusu Boey mi?
Topla gereksiz oynadı orada ne yapmaya çalıştı anlamadımNe yaptı da maçın içine etti bu maçta anlamadım. Faul bile olmayan pozisyonun sorumlusu Boey mi?
Boey pozisyon gereği kırmızı gördüğü için 1 maç alır tabi iş biz olunca kural bile değiştirirler ama orası başka.Bu ve diğeri bjk maçında olmayacak değil mi şuan farkettim.
rakib yetisemiyorduki topa boeynin ayagina carpti dokunmadan önce hiz kazandi muslera rahatlikla aliyordu, kör hakem bunu görmedi, VARda ondanda kör!!Macin icine ettin birak dokunma karsi karsiya kalacaksa kalsin en kotu 2-1 olacak.
Hakemin Allah belasini versin ama top ona geldiginde geri degilde ileri vursaydi boyle olmayacaktirakib yetisemiyorduki topa boeynin ayagina carpti dokunmadan önce hiz kazandi muslera rahatlikla aliyordu, kör hakem bunu görmedi, VARda ondanda kör!!