#93 Sacha Boey

Çok vasat rumenleri eleştiriyorum diye geçen seneki herkese vasat demeliyim

Fransa'da ne madenler var arkadas. Bu adam Rennes'in 3ci sag bekiydi bizde ligin en iyi sag beki.

Fransa'dan gelenler genelde basarili oluyor bizde.

Boyle firsat scout transferlerine devam.

Eger Celtice gitseydi suan 20 25 milyona evertona satilmisti.

Bu adama sık sık orta açmayı çalıştırsınlar. Son tercihleri genel de kötü kullanıyor.

Oyunu olgunlaşıyor dünya kupası arası üzücü

Yerden orta yapmalı, sürekli penaltı noktasının biraz gerisine yerden kesmeye çalışması lazım.bu şekilde her ortası tehlikeli olacak. Topu kaldırdığında başarılı yaptığı pek orta yok

M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fransa'da ne madenler var arkadas. Bu adam Rennes'in 3ci sag bekiydi bizde ligin en iyi sag beki.

Fransa'dan gelenler genelde basarili oluyor bizde.

Boyle firsat scout transferlerine devam.

Eger Celtice gitseydi suan 20 25 milyona evertona satilmisti.
Bir kaç gün önce Fransa'dan özetleri izliyorum. Özellikle hücum hattında adını şanını duymadığım Afrika kökenli oyuncular varki yemin ile bizim ligin neredeyse hiç bir defansı yetişemez peşine. Hızlılar, şut atıyorlar kısaca çoğu komple futbolcu.
Ligin kalitesi de o kadar kötü değil. Yani bizim ligden iyidir en azından diyorum.

Enfes cidden az daha şu adamı yok pahasına gönderecektik sezon başında. Dubois'in sakatlığı bir bakıma hayırlı oldu cidden.

fizik olarak aşırı fazla geliyor bu lige. Rakip kim olursa olsun o kanadı dağıtıyor
Maç içinde bir pozisyonda arkadan gelip topu aldıktan sonra fırladığı bir pozisyon vardı ya o pozisyonda çoğu bek oyuncusu topa hareketlenmez bile

Boey maç içinde Mortal Kombat Smoke gibi takılıyor. Nerden çıkıp fırladığı belli olmuyor adamın

Enfes cidden az daha şu adamı yok pahasına gönderecektik sezon başında. Dubois'in sakatlığı bir bakıma hayırlı oldu cidden.
Bir benzerini de Mostafa Mohamed konusunda yaptık sanki, belki ana plan olarak Seferovic e güvenip yola çıkmasak bugün Icardi & Mostafa Mohamed olsa forvet rotasyonumuz daha rahat ederdik

Geri
Üst Alt