#93 Sacha Boey

Sözleşmesini uzatmıyosa sene sonu satmamız lazım 1 sene sözleşmesi kalan oyuncular %25-%30 daha az paraya satılıyo

Ribbery'den sonra bu takıma gelmiş en potansiyelli oyuncu. Yakın gelecekte Fransa Milli takımında Pavard ile forma savaşına girip kazanabilecek potansiyelde. Bu kadar komple bir sağ bek uzun zamandır izlememiştim. Sakatlık sorununu tamamen atlatırsa sağda Morutanla birlikte otoban yaparlar.

25 Ekim 2021'de yazdığımda kimse dikkate almamıştı. Hor görülmüştüm. Üstüne Boey çöp ilan edildi. Taraftar olarak futbolcu öğütme makinesi gibiyiz ama bu forumun daha farklı olması gerekir.

çalışınca oluyor.

16 saat önce paylaştığı serbest antreman videosu.

Ekran Alıntısı.webp

Sezon başı Dubois sakatlandığında ne ağıt yakmıştık. O sakatlık olmasa Boey yok pahasına satılır, gittiği takımda şov yapar, bizden giden topçu oluyor diye söverdik bizde.
Her şerde bir hayır vardır dedikleri tam olarak bu işte.

debois geldiğinde formayı boeyden alamaz derken abartma yeaah diyenler vardi. şu performansa ufak tefek detayları da çözerse dünyanın en iyi takımlarında sırıtmadan oynar.

geçen seneki fiyasko saha dışı olaylarında kazanmamız lazım diyordum. aynı zamanda düşük maaş ile yapılan uzun sözlesmeden dolayı kim yaptıysa haklarını teslim etmek lazım. bu adam fazla para alsa yatmayi tercih edebilirdi. maaşı düşük ve sözlesmesi uzun olmasından kaynaklı sahaya tekrar döndü. adam bu iş için üretilmiş. sol beke de sundan bulsak uzun yıllar ardına bakma kanatlarda. bizim mevkilerinin hakkını veren isimler varken avrupaya çıkmamız yani bu seneyi kesin sampiyon bitirmemiz şart oğlu şart. 3 maçlık ortalama üstü performansı kulübe ciddi kazanc getirir.

çok verim alabileceğimiz bir topçu. çok duracağını sanmıyorum ama uzun yıllar sağ bek aratmayacak potansiyeli var bu çocuğun

top kaparsın ayak sokarsın vs de kaptığı toplarıda topun bizde kalacağı şekilde kullanıyor. oyunda kalmamız atağa çıkmamız için çok dğeerli bu yaptıkları. ayağı veya kafayı sokup taça giden opsiyonlara da karsıyım ben. daha doğru yere indirme sansı varsa onu yapmaması lazım topçunun. olası atakların oyundaki akıcı oyunun sıvacıları bu tip oyuncular çünkü. kritik yerlerde evet saha dışına atılır top ama önceliğimiz topu sahada tutmak olmalı. 2 defa kafasıyla vursa kimsenin laf etmeyeceği pozisyonu göğsüyle önüne indirip hızlı bir şekilde ayaktan çıkarıyor. çok çok tekrarlıyorum ama yeteneğini oyun stilini çok beğeniyorum bu elemanın

Dünkü oyundan sonra satılsın denmez ağa. Geçen sene 3 maç iyi 2 maç kötünün bir gerekçesi olabilir. Sen her gün yaptığın yanlışları tekrarlar misin? Bu kendisi içinde bizim için de bir dönüm noktası. Dünkü boey debuga yada vermez forma. Görürsünüz.

GscimbomMobile

benim sağ bekle alakalı soru işaretim yok. iyi savunma yapıyor boey, dünki gibi de iyi orta keserse benim için de takım içinde fazlasıyla yeterli gibi. savunma bölgesindeki oyuncuların topları rastgele şişirmesi, taça atması, rastgele kafalar vurması iyi değil. o bölgede kapılan toplar ayağa oynandığında değerli oluyor. boeyde gördüğümde bu. dün iki defa kafayla vurulabilecek topları göğsüne aldı iyi de alıyor önüne topu ve atağa çıktık. stoperde de benzeri işleri yapanlar takımı için iyi işler yapmış oluyor. tamam topu uzaklastırmak, risksiz bölgeye indirmek birinci hedef o bölgeler için üstüne bir de ayağa oynadıklarında bambaska bir sey oluyoruz. takımı iyi gösteren şey defans bölgesinde kaptıktan sonra çıkılan doğru toplar. boey yaş itibariyle potansiyeli en yüksek oyuncularımızdan. sahada kalırsa kafası hiç bakmayacağımız bir bölge sağ bek. hamleye falan gerek yok yani oraya. seneye bakılır. takım olabilme oalyında herkes oynar doğru diyosun. oyuncuların bireysel doğruları yapmaya basladıklarında gerceklesiyor bu bütünlükte. boeyde bunu görüyorum. doğru koridorları kullanıyor, atletik, defansi iyi, bir tek orta sorunsalı kalıyor onu da dün iyi becerdi. darisi anholda.

bahsettiğin korkuyu da hiç hissetmiyorum boey de güven veriyor bana.

vala sakatlıga kadar da beğeniyodum. sonra barca macıyla gene oynadı gene beğendim. ilk zamandan beri takımda tutulması lazım diye yırtınıyom. uzun yıllar bakma o tarafa takımda tutarsan. ileri geri hiç durmuyor.

ts maçında da aynıydı iki macta da macın oyuncusu olabilir.

daha napsin danyal

Allah nazardan saklasın , harika oynuyor.

Geliştiremeyeceği bir defo aklıma gelmiyor piyasasının ucu bucağının olduğunu düşünmüyorum.
Herhangi bir sebepten mental çöküntü yaşayıp salmadığı sürece sağlam noktaları görecektir , kesinlikle sonraki satıştan pay koyulmalı.

o yorumlar haklı yorumlardı ya, gecen sezon ilk 5-6 maç sonrası kayboldu

futbol böyle dengesiz 1 spor, hep söylüyoruz hazırlık macında dubois sakatlanmasaydı şu an boey bizde degildi, arkasından da sövülüyordu

böyle nice topcu kaybetmişizdir, dönem dönem yorumlamak lazım bazı topcuları

İnanılmaz bir şey bu adam geçen sezon ortadan kaybolunca bişey olmaz dedim ama işte gelinen noktada futbolun en garip hikayesini çiziyor adam sahada varlığı güven veriyor. Yürüyedur boey

Geriden oyun kurma konusunda sorun yasiyoruz. Stoperlerde bu ozellik yok, maalesef beklerde cok kötü bu konuda. Bu yuzden duboşu boeye tercih ederim

Geri
Üst Alt