Bahadır İkiz
10 Numara!
- 1 Ağustos 2022
- 17.091
- 10.490
- 1.303
Sözleşmesini uzatmıyosa sene sonu satmamız lazım 1 sene sözleşmesi kalan oyuncular %25-%30 daha az paraya satılıyo
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2025 sonSözleşmesini uzatmıyosa sene sonu satmamız lazım 1 sene sözleşmesi kalan oyuncular %25-%30 daha az paraya satılıyo
2025 son
Ribbery'den sonra bu takıma gelmiş en potansiyelli oyuncu. Yakın gelecekte Fransa Milli takımında Pavard ile forma savaşına girip kazanabilecek potansiyelde. Bu kadar komple bir sağ bek uzun zamandır izlememiştim. Sakatlık sorununu tamamen atlatırsa sağda Morutanla birlikte otoban yaparlar.
çok verim alabileceğimiz bir topçu. çok duracağını sanmıyorum ama uzun yıllar sağ bek aratmayacak potansiyeli var bu çocuğun
top kaparsın ayak sokarsın vs de kaptığı toplarıda topun bizde kalacağı şekilde kullanıyor. oyunda kalmamız atağa çıkmamız için çok dğeerli bu yaptıkları. ayağı veya kafayı sokup taça giden opsiyonlara da karsıyım ben. daha doğru yere indirme sansı varsa onu yapmaması lazım topçunun. olası atakların oyundaki akıcı oyunun sıvacıları bu tip oyuncular çünkü. kritik yerlerde evet saha dışına atılır top ama önceliğimiz topu sahada tutmak olmalı. 2 defa kafasıyla vursa kimsenin laf etmeyeceği pozisyonu göğsüyle önüne indirip hızlı bir şekilde ayaktan çıkarıyor. çok çok tekrarlıyorum ama yeteneğini oyun stilini çok beğeniyorum bu elemanın
Dünkü oyundan sonra satılsın denmez ağa. Geçen sene 3 maç iyi 2 maç kötünün bir gerekçesi olabilir. Sen her gün yaptığın yanlışları tekrarlar misin? Bu kendisi içinde bizim için de bir dönüm noktası. Dünkü boey debuga yada vermez forma. Görürsünüz.
GscimbomMobile
benim sağ bekle alakalı soru işaretim yok. iyi savunma yapıyor boey, dünki gibi de iyi orta keserse benim için de takım içinde fazlasıyla yeterli gibi. savunma bölgesindeki oyuncuların topları rastgele şişirmesi, taça atması, rastgele kafalar vurması iyi değil. o bölgede kapılan toplar ayağa oynandığında değerli oluyor. boeyde gördüğümde bu. dün iki defa kafayla vurulabilecek topları göğsüne aldı iyi de alıyor önüne topu ve atağa çıktık. stoperde de benzeri işleri yapanlar takımı için iyi işler yapmış oluyor. tamam topu uzaklastırmak, risksiz bölgeye indirmek birinci hedef o bölgeler için üstüne bir de ayağa oynadıklarında bambaska bir sey oluyoruz. takımı iyi gösteren şey defans bölgesinde kaptıktan sonra çıkılan doğru toplar. boey yaş itibariyle potansiyeli en yüksek oyuncularımızdan. sahada kalırsa kafası hiç bakmayacağımız bir bölge sağ bek. hamleye falan gerek yok yani oraya. seneye bakılır. takım olabilme oalyında herkes oynar doğru diyosun. oyuncuların bireysel doğruları yapmaya basladıklarında gerceklesiyor bu bütünlükte. boeyde bunu görüyorum. doğru koridorları kullanıyor, atletik, defansi iyi, bir tek orta sorunsalı kalıyor onu da dün iyi becerdi. darisi anholda.
bahsettiğin korkuyu da hiç hissetmiyorum boey de güven veriyor bana.
vala sakatlıga kadar da beğeniyodum. sonra barca macıyla gene oynadı gene beğendim. ilk zamandan beri takımda tutulması lazım diye yırtınıyom. uzun yıllar bakma o tarafa takımda tutarsan. ileri geri hiç durmuyor.
ts maçında da aynıydı iki macta da macın oyuncusu olabilir.
Yaşli hanim efendilerden anladigin gibi, genc topculardan da anliyorsundaha napsin danyal
geçmişin üzerine bir sünger çekmekte fayda varNeler dendi
o yorumlar haklı yorumlardı ya, gecen sezon ilk 5-6 maç sonrası kaybolduNeler dendi