#93 Sacha Boey

Kim alırsa büyük bir iş başarmış olacak. Yaşı, tekniği, hızı ve soğukkanlılığı müthiş.

Ove ove bitiremedikleri Torrent dayi yuzunden bu adamdan faydalanamayacaktik.Ama Okan Hocam kendisine hayat opucugu verdi
Dubois kampta sakatlanmasa Okan hocamız da kapının önüne koymuştu çocuğu. Resmen Allah yüzümüze baktı.

Boey'de aslan gibi kendini hazırladı aslan gibi oynuyor. Resmen yeni transfer gibi oldu. Sakatlık kaza bela olmazsa sezon sonu tutamayız.

🧿

Ove ove bitiremedikleri Torrent dayi yuzunden bu adamdan faydalanamayacaktik.Ama Okan Hocam kendisine hayat opucugu verdi
O iş öyle değil...Torrent öncesinde zaten takımla bağı kopmuştu Boey' in; vücut dili çok şey anlatıyordu o zamanlar ve Omar döner dönmez ilk 11 çıkmaya başlamıştı. Daha önce değinmiştim, tekrar etmek durumundayım;

Sezon sonunda;
Boey: ''Burada kalmak istemiyorum, sakat sakat maça çıkmaya zorlandım. Bırakın gideyim!''...

Dubois' nın sakatlığı sonrasında Boey takıma katılıp maçlara çıkmaya başlayınca; aklı sıra ''Buna güvenip yola çıkmayın'' diye akıl mı vermekti, ne idiyse maksadı?;
Ümit Davala: ''Boey, Omar sakat olduğu halde, sakatlığını öne sürerek maçta oynamak istemedi. Bu işte bir şeytanlık var!''...

Fatih Hocamızın oyunculara karşı bu tür tavırları zaman zaman olmuştur (Serdar, Eren vs). Oysa ki doktorların belirgin bir sıkıntı görmediği, MR vs tetkiklerde bulguya rastlanmadığı durumlarda da oyuncunun pekala ağrısı olabilir, kendisini iyi hissetmeyebilir ve bu durumun, onun mevkiisinde oynayan oyuncunun oynayamayacak oluşuyla hiç alakası yoktur. Söz konusu olan bir insan; makine değil sonuçta...

İstikrarlı bir çizgisi oluştu
Ve en önemlisi sakin
Sarı karta rağmen hiç bozulmadı

Sacha Boey'nin 2022/23 sezonu lig performansı:

15 Maç
2 Asist
0.33 Asist Beklentisi (xA)(1)
2.78 Kazanılan Hava Topu 1-1(1)
7.96 Kazanılan Defansif 1-1(1)
0.93 Başarılı Kilit Pas(2)
1.85 RS Top Kazanım(2)
1.48 RCS Topla Buluşma(3)