#93 Sacha Boey

Kilise olacak ama harbiden şu topu leipzigde veya ajaxda oynasa net o fiyata gider , dest mazraoui filan bunun yaninda bok yesin

PSV'de olur, Lizbon'da.. maalesef ligimizin piyasasi belli. Tek care, Boey'in Fransa Milli Takimin'a alinmasi ya da baba takimlarin birinin istemesi ancak o zaman..

Yapabileceğimiz en iyi satış 20+satıştan pay olur gibi
Ndayishimiye 16'ya gittiği yerde Boey net olarak 25+ gitmesi lazım bence satış olarak tok satıyıcı oynamalıyız. Fransa milli takımını da seçerse acayip paralara 4-5 sene sonra gitme potansiyeli var belki 70 belki 100 zaman gösterir iyi de sonra ki satıştan pay koymak lazım.

Öyle net vuruşlar çıkarıyor ki bazen en az 4 golü olmasi gerekiyordu büyük şanssızlık

çok fena bir gol atacaktı antalya son dakikada bu kaleciyi getirmemiş olsaydı, manyak gibi kurtardı golü.

Geçen sene potansiyelini göstermişti bu sene de gücünü gösteriyor. Açıkçası geçen sene sakat sakat marsilya deplasmanında oynadığı topu gördükten sonra çok süpriz olmadı bu sene yaptıkları benim açımdan. En azından işin defansif kısmında.

Mili takimda ve CL oynamadan gondermek aptallik olur. Gelen teklifler en az iki katina cikacaktir sabirli olursak.

Valla olmadı benim hep beğendiğim oyuncuydu arama fonksiyonu düzgün çalışsa bulurum mesajları. Yani marsilya deplasmani, barca maçları falan benim için yeterli ölçüdür bu maçlarda defansif zaafiyet göstermedi hatta rakip kanatlarını tamamen işlevsiz hale getirdi. Torrent döneminde ligde 3 5 maç kötü oynaması bir şey ifade etmiyor benim için.

Valla olmadı benim hep beğendiğim oyuncuydu arama fonksiyonu düzgün çalışsa bulurum mesajları. Yani marsilya deplasmani, barca maçları falan benim için yeterli ölçüdür bu maçlarda defansif zaafiyet göstermedi hatta rakip kanatlarını tamamen işlevsiz hale getirdi. Torrent döneminde ligde 3 5 maç kötü oynaması bir şey ifade etmiyor benim için.
Benim adıma sezonun en büyük sürprizi. Monzaya gönderilmedi diye tepki göstermiştim hatta. İyi bir savunmacı olduğunu gostermisti ama başak maçında trezeguet karşısında felaket oynayınca GS seviyesinde savunma tarafını bile halledemeyecek gibime gelmişti büyük yanılttı

Çok büyük oynuyor hem savunmada hem hücumda

Geçen sene potansiyelini göstermişti bu sene de gücünü gösteriyor. Açıkçası geçen sene sakat sakat marsilya deplasmanında oynadığı topu gördükten sonra çok süpriz olmadı bu sene yaptıkları benim açımdan. En azından işin defansif kısmında.
Terim çöpü diyebilir miyiz
Bide imparatorrent bunun hakkında topçu mopçu değil demişti değil mi üstat

Terim çöpü diyebilir miyiz
Bide imparatorrent bunun hakkında topçu mopçu değil demişti değil mi üstat
neden demişti?...her oynattığında boka sürüyordu resmen...o en son Başakşehir maçında Trezeguet dönme dolap yapmıştı Boey'i...sağından atıp solundan geçiyordu ve her dokunmada devriliyordu...o yüzden herkes istiyordu gitsin diye...

SM-S908B cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt