#93 Sacha Boey

Rakibe kurduğu doninasyon benzersiz. İlk 5-10 dakika içinde net üstünlüğünü kabul ettiriyor.

Abartısız şuanda Avrupa'nın en iyi birkaç savunma bekinden biri olabilir. Birebirde sindirmedigi, üstünlük kuramadigi hücumcu yok. Müthiş sıçrama kabiliyeti de takımın kısa boylu olması dezavantajını örttü. Her hava topunda rakibin üstüne çıkıyor. Ben rakip oyuncu olsam Boey ile eslesmemek için dua ederdim.

25 milyon Euro zorlanmali bonservisi için, hatta bu miktar bile düşük kalır ama ligin şartlarından dolayı 25'e razı oluruz.

bu nasıl bir herif ben anlamıyorum böyle rakiple dalga geçen nizami bir şekilde rakip oyuncuları sahada döveni ilk defa görüyorum. Kingle bir dalga geçmesi vardı resmen ben buranın kralıyım diye hissettirdi. Yeri çok zor dolacak

Son dakika bilgilerine göre ingiltereden gelen teklifleri reddetmiş.

yav adam bir ara bilerek topa ilk müdahaleyi bilerek yapmayıp Valencia'ya bıraktı sonra gitti peşinden topu aldı ayağından ahsdahahaha

Çok üst düzey. Keşke kalsa bir sene daha ama işte bazi bölgelerde elit topçu alabilmek için en az 20 milyon bandinda satılması gerekiyor cok üzücü.

Acayip bir olgunluk seviyesine ulaştı bu sezon. Bizde bırakmazlar, kendisi de kalmak istemez muhtemelen. Umarım kendisi için en hayırlı opsiyon gerçekleşir...

Gitmek istemezse yıllarca kalsın isterim zaten...

Geri
Üst Alt