#93 Sacha Boey

Ilk maca gore daha iyiydi de yine de zorlandi. 5. Hafta Rashford yerine Garnacho falan oynayacaktir. O da tehlikeli bi herif. Bizi ikinci tura cikaracak elemanin bu oldugunu dusunuyorum.

Iyi bir sistem takimina gider umarim.

Gelişimi süper. Her maçın en iyi 2 isminden biri oluyor adımıza.

Dün de ne kadar iyi olabilirse o kadar iyiyd. Keşke hep bizimle kalsa

Ah keske şu toplari içeri iyi çevirebilsen tastamam olacaksin

Adam Leroy Sane - Alphonso Davies ikilisiyle boğuşuyor, ve ezilmiyor. Muazzam bir seviye.

harika oynuyor. tek kötü tarafı bu sene bizimle son senesi olması.

Üst düzey fizik kalite gerçekten. Senciyiz aslanım

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çok rahat Bayern’de oynar. Hem de çok rahat.

İlla EPL diyorsa en uygun takım Arsenal. ManU’ya falan gidip kendini harcamasın.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Paraya bakar renkdaş. Şuan Bey’in oynayamayacağı takım yok ancak çok sivri beklerim olduğu takıma gitmemeli derim ben. Böylelikle potansiyelini gösteremez ve/veya üstüne de çıkamaz.

Kontratta serbest kalma maddesi var mı ? Varsa ne kaç para ?

Torreira da aynı şekilde 2 hoca da oyuncularına mesaj veriyo reis transfer yaparsanız başka 1 Lig'e çağırırım diyo..
Torreira için öyle düşünmüyorum, çok fazla kaliteli adamları var orta sahada. Çağırmaması hoca tercihi.

96-00 surec bir cok defa ornek gosterildi... onun icin Boey en az 2 sezon daha tutmamiz lazim ama imkansiz gibi...

Keske uzatsa.... yillik 2, 2,5 milyon euro bu kalite icin cok yerinde olur + 45 cikis bedeli tutmak malesef cok zor olur.

Positiv yani ise Premier league olsun bir cok buyuk kulup transfer edebilmek icin bir yarisa girebilirler.

Geri
Üst Alt