#93 Sacha Boey

Gidiyor diye kimsenin olumsuz bir şey demeye hakkı yok rekor bedelle gidecek biz olsak aynı durumda biz de giderdik empati yapalım biraz

1M bedele alınca bu yüzdeleri umursamamışlardırda - şimdiki piyasada para olarak çıkıyor tabi :D
öyle abi bu zamana kadar hangi topcudan bu parayı kazanmışız. ihtimaller dahilinde az para verebilme adına mantıklı olanı bu zaten. çok da kızamadım suan düşününce. böyle böyle aradan kaçan 3 5m avrolar birikince çığ olup üzerimize düşüyor. her transferin tutmadığı ve kulüp olarak bu zamana kadar sattığımız topçular düşünülünce mantıksız iş değil.

öyle abi bu zamana kadar hangi topcudan bu parayı kazanmışız. ihtimaller dahilinde az para verebilme adına mantıklı olanı bu zaten. çok da kızamadım suan düşününce. böyle böyle aradan kaçan 3 5m avrolar birikince çığ olup üzerimize düşüyor. her transferin tutmadığı ve kulüp olarak bu zamana kadar sattığımız topçular düşünülünce mantıksız iş değil.
kızmak mümkün değil - sadece umudum yaz başına söz kesilmesiydi ama olmadı - genede top 5 takımdan birine gidiyor koçero.

gururlanmayalımda ne yapalım - arda turan trasnferinde bile böyle hissetmemiştim.

kızmak mümkün değil - sadece umudum yaz başına söz kesilmesiydi ama olmadı - genede top 5 takımdan birine gidiyor koçero.

gururlanmayalımda ne yapmayalım - arda turan trasnferinde bile böyle hissetmemiştim.
boey gibi iş disiplini yüksek ahlaklı topçu bulmak zor valla. adamın özellikle fiziği hiç düşmedi. her topçu dinlenirken bu hiç dinlenmedi. hem her maç bir seviyenin altına düşmeyen hem de sakatlık problemi yasamayan bu tarz adamları bulmak çok zor. evet ileride pas tercihleri vs tartısılır ama oyunun diğer yüzünü kusursuz oynuyordu adam. bu cl arenasında çok net belli oldu. sadece lig bazında iyi değil adam cl inde bile kusursuz oyun oynadı. grup aşamasında en değerli 11 e seçilmişti sanırım. bu da etkili olmuştur transferinde. kanıtladı da kendini. yolu açık olsun.

Birde o dönem Celtic'in elinden kapmıştık son anda o da etkili olmuştur.

Manchester ve Bayern maçı performansları kusursuza yakındı bedel sürpriz değil Bayern teklifi yüksekten vermiş

FFic-O_XwAQ46R-

Yolun açık olsun evlat, hak ettiğini yaşıyorsun işte seni hep iyi hatırlayacağız, yürüyedur kara boey

Adam maçlarda arkadaşlarınin açıklarını kapatıyordu. Şimdide gelen parayla kadronun eksiklerini kapatacak gibi duruyor. Unutulmayacaksin Aslannn

Umarim resmi kanalimiz (youtube'dan falan) guzel bir klip paylasimi olur ve bugune kadar ki emekleri icin guzel bir ugurlamayi hakediyor..

Marcao'nun transfer olmak icin ettigi tehditler bir tarafinda kaldi. Antrenman yapmadan gitti ve 1.5 senesi sakatlikla gecti.

Boey sözlesme süresinin uzatmadan zam verdigimiz oyunculardan biri yanlis hatirlamiyorsam. Güzel bir para kazandirarak ayrilacak. Yolu acik olsun.

Geri
Üst Alt