- 26 Kasım 2012
- 185.495
- 257.963
- 5.998
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Futboldan anlamıyorum reisBen sallayıp yandım, siz de yanacaksınız. Yok öyle
BiliyozFutboldan anlamıyorum reis
Elestirilerimizi dikkate alıp kendini düzeltti diyebilir miyiz boey icin
More or less27 m euro oldu değeri
Hepimiz anlamıyormuşuzFutboldan anlamıyorum reis
Marcao ve Boeyi eleştirip 45 milyon euro çıkarttıElestirilerimizi dikkate alıp kendini düzeltti diyebilir miyiz boey icin

ulan marianodan bu hıyara kadar düştük 5 kere aynı çalımı yedi hicumda zaten 0ın da altında ft nerden buldun bu adamları yaw
fm'de kamerun liginde 248 tane boey bulurum.
Elestirilerimizi dikkate alıp kendini düzeltti diyebilir miyiz boey icin
Sacha Boey bu takımın ve Kamerun milli takımının sağ bekidir. Galatasaray taraftarı geleneği bozmayıp yalan yanlış fotolarla kilo almış cart curt diye sallamıştı ama Boey cevabı vermişDaha 22 yaşında Rennes alt yapısı çıkışlı bütün çizgiyi kullanan bekimiz var. Depaya adım attırmadı geçen sene hala açık arıyorsunuz şaka gibi
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Herkes sallarken Yiğit geleceği görmüş. Değişik bir adam.
Harikayaasaci trent arnold futbolu cavanda
Ucuza alıp parlatıp iyi para satılacak bir oyuncu demişim. Bundesliga'yı da tutturmuşum vay be.
Futbolcu cenneti olan Fransa Liginden herkes taş gibi futbolcu transfer eder, bir biz bula bula çürük elma buluruz.
İlk defa bir oyuncunun Galatasaray'dan gitmesini istiyorum normalde iyi oyuncularımıza bakış açım kalıp bayrak adam olsunlar gittikleri yer zaten Galatasaray'dan iyi olmayacak diye düşünürüm ama bu Boey için geçerli değil.
4-5 takım hariç hepsinde oynayabilir ve bunu hakediyor mutlaka o deneyimi yaşasın istiyorum ama bu Ocak ayında olmasın lütfen önümüzdeki yaz 1 şampiyonluk madalyası ile daha ayrılsın.