#93 Sacha Boey

1706344057415.webp

Sacha Boey bu takımın ve Kamerun milli takımının sağ bekidir. Galatasaray taraftarı geleneği bozmayıp yalan yanlış fotolarla kilo almış cart curt diye sallamıştı ama Boey cevabı vermiş Daha 22 yaşında Rennes alt yapısı çıkışlı bütün çizgiyi kullanan bekimiz var. Depaya adım attırmadı geçen sene hala açık arıyorsunuz şaka gibi

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

:tbr:

İyi bir oyuncu olduğu kadar iyi bir karakteri de var. Bayern Münih'te kalıcı olamasa bile Avrupa'nın orta sıralarındaki iyi takımlara gider ve hayatını kurtarır. En çok istediği Fransa milli takımında da kendisine başarılar diliyorum, hayalleri gerçek oldu.

İlk defa bir oyuncunun Galatasaray'dan gitmesini istiyorum normalde iyi oyuncularımıza bakış açım kalıp bayrak adam olsunlar gittikleri yer zaten Galatasaray'dan iyi olmayacak diye düşünürüm ama bu Boey için geçerli değil.

4-5 takım hariç hepsinde oynayabilir ve bunu hakediyor mutlaka o deneyimi yaşasın istiyorum ama bu Ocak ayında olmasın lütfen önümüzdeki yaz 1 şampiyonluk madalyası ile daha ayrılsın.

4-5 takım hariç demiştim ama oralardada oynayabileceğini göstermiş oldular, yolu açık olsun bizden daha iyisini hakeden bir performansı vardı. Bizi hiç unutmasın yolu açık olsun.

Geri
Üst Alt