Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 94.664
- 106.369
- 4.738
Gelme
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Öyle ama berkan konuşarak olayı tatlıya bağlamıştı. Büyütecek bir şey yok bence, sonuçta 35 milyona gitti. Ucuza gitse taraftar kızmakta haklı olurduErden Timur Sacha Boey gitmek için bizi çok zorladı demişti. Hatta maça çıkmamıştı.
Berkan gitsin diyen taraftarlar var. Berkan iyi bir Galatasaraylı ve takım arkadaşları ile ilişkileri çok iyi ben kendisinden memnunum. Sacha Boey sakat değilse ve tekrar bir çıkış yapmak istiyorsa gelmesini tabi ki isterim.Öyle ama berkan konuşarak olayı tatlıya bağlamıştı. Büyütecek bir şey yok bence, sonuçta 35 milyona gitti. Ucuza gitse taraftar kızmakta haklı olurdu
Berkan yedeklikten memnuniyetsiz gibi sürekli. Ben de kalmasını isterim ama yedek kalınca moralsiz dolaşıyor hep. Kendisi gitmek ister yine büyük ihtimalleBerkan gitsin diyen taraftarlar var. Berkan iyi bir Galatasaraylı ve takım arkadaşları ile ilişkileri çok iyi ben kendisinden memnunum. Sacha Boey sakat değilse ve tekrar bir çıkış yapmak istiyorsa gelmesini tabi ki isterim.
Berkan gitsin diyen taraftarlar var. Berkan iyi bir Galatasaraylı ve takım arkadaşları ile ilişkileri çok iyi ben kendisinden memnunum. Sacha Boey sakat değilse ve tekrar bir çıkış yapmak istiyorsa gelmesini tabi ki isterim.
Renkdaş sende hepsi anadil seviyesine yakın italyanca, almanca, fransızca biliyor isen biraz da top oynayabiliyorsan neden olmasın.Ben de cok iyi bir Galatasarayliyim hatta huzursuzluk ciksin ayaklarina kapanirim topcularin.. Yillik 300 bin euroya da okeyim
Berkan yedeklikten memnuniyetsiz gibi sürekli. Ben de kalmasını isterim ama yedek kalınca moralsiz dolaşıyor hep. Kendisi gitmek ister yine büyük ihtimalle
Gitmek istediğini bir kaç programda duydum. Vücut dili de memnuniyetsizliğini gösteriyor zaten. Avrupa kupasında oynayacak Samsun’a falan kiralanabilir. Geçen de yazdım.Berkan yedeklikten memnuniyetsiz gibi sürekli. Ben de kalmasını isterim ama yedek kalınca moralsiz dolaşıyor hep. Kendisi gitmek ister yine büyük ihtimalle