#93 Sacha Boey

Gittiğinden beri sakatlanıp duruyor orada, oyunuda haliyle çok düştü. Bonservisle alırsak elde patlar.

Gerçi erden Timur teklif geldikten sonra maçlara çıkmak istemedi demişti. Bu kafadaki topçuyu asla geri istemem, özellikle bu sene kiralık oynayan osimhendeki durumu görünce

İstemiyorum şahsen çok sık sakatlık yaşamaya başladı kendisininde canı gönülden gelmek isteyeceğiniz sanmıyorum

Erden Timur Sacha Boey gitmek için bizi çok zorladı demişti. Hatta maça çıkmamıştı.

Öyle ama berkan konuşarak olayı tatlıya bağlamıştı. Büyütecek bir şey yok bence, sonuçta 35 milyona gitti. Ucuza gitse taraftar kızmakta haklı olurdu
Berkan gitsin diyen taraftarlar var. Berkan iyi bir Galatasaraylı ve takım arkadaşları ile ilişkileri çok iyi ben kendisinden memnunum. Sacha Boey sakat değilse ve tekrar bir çıkış yapmak istiyorsa gelmesini tabi ki isterim.

Berkan gitsin diyen taraftarlar var. Berkan iyi bir Galatasaraylı ve takım arkadaşları ile ilişkileri çok iyi ben kendisinden memnunum. Sacha Boey sakat değilse ve tekrar bir çıkış yapmak istiyorsa gelmesini tabi ki isterim.
Berkan yedeklikten memnuniyetsiz gibi sürekli. Ben de kalmasını isterim ama yedek kalınca moralsiz dolaşıyor hep. Kendisi gitmek ister yine büyük ihtimalle

Sakatlik durumu beni endiselendiriyor.

Kiralik olarak hayir demem ama. Boey-Sallai idare ederiz.

Ben de cok iyi bir Galatasarayliyim hatta huzursuzluk ciksin ayaklarina kapanirim topcularin.. Yillik 300 bin euroya da okeyim

Berkan yedeklikten memnuniyetsiz gibi sürekli. Ben de kalmasını isterim ama yedek kalınca moralsiz dolaşıyor hep. Kendisi gitmek ister yine büyük ihtimalle
Gitmek istediğini bir kaç programda duydum. Vücut dili de memnuniyetsizliğini gösteriyor zaten. Avrupa kupasında oynayacak Samsun’a falan kiralanabilir. Geçen de yazdım.

Sacha boey e de gelince gelirse sevinirim. Ama hala gitmek için yaptıkları da aklımda. Tamam erden bey ve Berkan konuşup ikna ettiler ama ona kalsa 15 e falan gidiyordu maça idmanlara çıkmayarak.

bayern münih kapiyi calinca siz nasil reaksiyon verirdiniz acaba? tamamen anlasilir bir durum üstelik 35m euro kazandirmis kulübe. gelirse alinip kucaklanmali

Gelirse bu laflar Boey Boey deyip gereken cevabı verecektir. Ben geleceğini düşünmüyorum, Fransa da bir takıma gider.

Sanmıyorum geleceğini.

Ama gelirse burada toparlar.

Buranın iklimi iyi gelmişti ona. Yine toparlar. Sakatlık vs de yaşı genç daha ben çok problem olacağını sanmam.

Ama gelmek isteyeceğine yönelik haberlerin doğru olmadığını düşünüyorum.

bize gelmek için de bayernde maça çıkmıyor işte pişman olmuş

Geri
Üst Alt