#93 Sacha Boey

Ben yonetimde olsam satmam isterse takimin en pahali oyuncusu olsun, cunku bu hocaya ders olmali yoksa simariyor kendisi. Her sene bek aldirtmam, git elindeki beklere gore takimi kur derim sana her sene sag bek alacak degiliz derim gecim. Kendisine ders olsun biraz da hocaligin getiridigi ozellikleri gostersin, o olmadi su olsun kafasindan cikar belki bu sekilde.

Bu defa ayrica sol bek baksinlar daha mantikli. Eren zaten yetersiz, Jakobs da kalir mi bilmem ama daha kaliteli bir solbeke hayir demem.
hocaya asla bırakılmamalı ya transfer işi. (ha bir oyuncunun transferi işin belirli bir noktasına gelir, projesini anlatmak için hoca ile oyuncuyu görüştürürsün o ayrı). ama taa en başından hoca oyuncu önermemeli yav. o konuda berbat.

sol bek işine ben de katılıyom. jakobs iyice saldı son zamanlarda. zaten hücumu yok denecek kadar az, savunmada da saldı. bir de sık sakatlanıyor. eren kalsın, üzerine bir sol bek alalım derim ben de.

bu adam bu sene sakatlandı mı hiç??

sanki pek maç kaçırmadı ya 2 maç falan sakatlıktan, kalanlar afrika kupası

Boey alinmamali
Iyi teklifler gelirse Sallai ve Singo gidebilir. Sallai da bu rakam 20 ye yakin, Singo'ya +35 veren olursa hemen paketlerdim. Umarim DK birsey yaparda isteyeni olur. O maasla biraz zor, ama belli mi olur.

Savunma yapmayı bilmeyen 30 milyon bonservisli adamdan zarar etmemek istediğimiz için özür dileriz

Boey eğer kendini sahaya ve bize adayacaksa muhakkak kalmalı.Ama gerçekten aklı burda drgipmis gibi durması çok üzüyor.Eger bu devam edecekse kesinlikle gitmeli.Aidiyetpi futbolcu gelmeli.

Gitti gördü Avrupa'yı (hemde en babalardan birinde) diyorsa eğer ben geri döndüm artık buradayım, başımızın üzerinde taşırız.

İnlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY..

Eski havası yok kesinlikle, hatta gerilemiş olması daha muhtemel. Biz pas geçeriz fb ya da bjk almaya çalışır.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence bırakmamalıyız hata ederiz. Jelerte 10
Milyon verdiğin dönem Boey 15 göze batmaz.

Yaz kampı geçirmeli ve bayern olmasada yine bi alt seviye takımları zorlamak isteyebilir (Napoli-Juve-Atletico) gibi.

Daha 25 yaşında

Valla formda olduğunda dinamizm ve tempo katıyordu gittiği sene. Aşırı formdaydi ve yorulmak bilmiyordu. Bayern de oynamaya oynamaya çürümüş. Yaşı genç bi kampla eski formunu yakalar işine bakar. Sallai veya singo dan birini çıkartmamız lazım elimizden.

Sallaiden iyi para gelirde bunu da uyguna kapatırsak o kadar iyi olur ki bir taşla 2 kuş olur

nereye gidiyorsa gitsin yav fb bjkye gidiyorsa akıl yoktur zaten

singoyo tutup, üstüne bu herifi alip, zallayi satan kisi linclenmedilir

En istemeyeceğim şeylerden biri, FT zamanından beri bitmek bilmeyen bek transferi sarmalına yeniden girmek olur. Solda Jakobs-Eren ikilisi gayet yeterli; sağda da mevcut üçlüden ikisinin kalması makul olacaktır.

Singo transferi en başından aklıma yatmamıştı. Sırf stoper ve sağbek oynayabiliyor diye öyle bir bonservis ve maaş külfetine girmenin alemi yoktu; ayrı ayrı stoper ve sağbeke ihtiyaç vardı ve daha ucuza gelirdi ki kritik dönemlerde Davinson sağbek, Kaan stoper oynamak zorunda kaldı filan. Dörtlüde stoper oynamak için bariz defolara sahip. Üçlü defansa dönülürse sağ stoperde harika performans göstermesi muhtemeldir, aksi halde makul bir zararla da olsa elden çıkarılmalı...Piyasası olan bir futbolcu, kendisi de sürekli oynayabileceği iyi bir yerden teklif alırsa maaşından fedakarlık yapıp gitmek isteyecektir.

Sallai için çift haneli teklif gelirse değerlendirilebilir; yaşı itibariyle bir daha bonservisli transfer yapması zor zira. Bedava fiyatına elden çıkarmaya ise gerek yok, mis gibi oyuncumuz.

Sacha Boey tek haneli bonservisle takımda tutulur diye umuyorum; yaşı hala genç, içlerinde savunma yapmayı en iyi bilen adam. Böyle futbolcun olsun.

Rizesporda Taha' yı kesen Pala Mithat için haber çıkmıştı; denk gelip izlediğim birkaç maçta beğendiğim, hareketli biri, yedek olarak düşünülebilir...

Geri
Üst Alt