#94 Cédric Bakambu

Bu defa kaçırdığı gol yakışmadı be reis.

Form bulana / düzelene kadar benim için o şutla Ali Lukunkuyu andırdığı için adı Bakunku olarak kaldı şimdilik.

Bu adamın 15 gol atması falan anca büyü ile açıklanabilir, antrenman videoları düşüyor bazen herifte bir gram yetenek yok sıfır.

İorfa bile gol atmıştı.Bu İorfa’nın bir kaç gömlek altı.
Kaldı ki İorfa‘nın futbolcu olmayıp ülkesinde atlet olduğu daha sonra ortaya çıkmıştı.

kaleciyle karsi karsiya uzaya firlatmak nedir arkadas, space x'mi kovaliyorsun?

Bence bir kanıya varmak için hala erken. Icardi form yakalayana kadar oynar diyorduk tam tersi oldu gerçi. :asd:

Bu adam nasıl Yunanistan'da gol kralı olmuş yahu?

Allah korusun İcardi'ye 3-5 maç bir şey olsa ve bu oynarsa yandık.

Resmi olarak olabiliyorsa ben olsam kendisini Pendik'e Eyüp'e falan kiralarım.

İcardi'yi BAY ve Halil yedekler. Boşuna BAY'ın süresinden çalmaya ve yabancı kontenjanı harcamaya değmez.

Bunu takımda bırakıp Dubois veya Midtsjö'yü yollamak yanlış olur.

Bu adam nasıl Yunanistan'da gol kralı olmuş yahu?

Allah korusun İcardi'ye 3-5 maç bir şey olsa ve bu oynarsa yandık.

Resmi olarak olabiliyorsa ben olsam kendisini Pendik'e Eyüp'e falan kiralarım.

İcardi'yi BAY ve Halil yedekler. Boşuna BAY'ın süresinden çalmaya ve yabancı kontenjanı harcamaya değmez.

Bunu takımda bırakıp Dubois veya Midtsjö'yü yollamak yanlış olur.
Menajerler getirdi, biz de ucuz bulup transfer ettik. Bu adami 100 kisilik liste yapsalar 100.siraya yazmazlar. Random transfer net olarak. Seferovic'i 10 kez saglik kontrolüne sokup 1 ay ugrastik olmadi, bunu da öyle getirdik. Kaderi benzemez umarim.

Gol kralı olarak geldi. Anormal bir geliş ya da kazık değil. Burada başarısız olması farklı bir hikayedir. Messi gelse, 0 gol 0 asist ile oynasa kazığı itelediler mi diyeceksiniz?

topun ayağında kalma süresi çok az. Düşük bitiricilikli sprinter forvet imajı çizdi şimdilik. Bakambu'yu görünce bu tip forvet sevmediğimi farkettim.

Samsunspor başkanıyla görüşme ayarladım 1,5 milyona bunu saplamaya çalışacağım 10 günümüz var artık bakalım.

Kendisinin tercih edilmesinin en onemli sebebleri bence dusuk maliyet ve icardinin arkasinda beklemeyi sorun etmeyecek olmasi.Yasina gore atletizmi halen iyi lig icin ben katki verecegine inaniyorum yoksa ben westhamdaki antonioyu isterdim ama herif pahali geldi muhtelemen

Pozisyona giriyor da Lukunku bunun yanında World Class bitiriciydi herhalde.

bakiyorum dedigime gelmeye baslamissiniz

ne bu ne halil forvet yedegi olabilecek kapasitede

enis destandan olur bunlardan olmaz

Geri
Üst Alt