#94 Cédric Bakambu

Kime sövsem ertesi hafta şaha kalkıyor. Bir de Bakambu'da mı denesem...

Oynayan adamlara sarıyorlar

Oynamayan adamlara yine sarıyorlar

Bu Murhan gibiler Galatasaraylı falan değil kendi hayatlarındaki olumsuzlukları bir oluşuma gönül verir gibi yapıp bir haltı beğenmeyerek kompanze etmeye çalışıyorlar

Oyuna girmeme sebebi belli arkadaşlar. Bu adam 20'sinde Kopenhag kadrosundaki tek yedek forvet. Bu yüzden onun yerine Halil girdi. Maç zaten 4-2 olmuş, UEFA kadrosunda olmayan Halil oyuna alındı.

İstanbulspor deplasmanında ilk 11 başlanabilir artık sokmak lazım devreye.skor bulamazsak icardi girer zaten ama arenada ilk 11 çıkmasın bu aralar sucukcu flaşçı sözde taraftarlar ıslıklamak için yeni adam arıyorlar kerem demirbay ıslıklanacak performans veremeyince.

Cl de ana rakibin. Evindesin Rakip 10 kişi 0-2 geridesin. Gol lazım. Dk 70 lerde Şimdi oynamayacaksa ne zaman oynayacak

Fikstür çok sıkışık bu adamı çok kolay sildi hoca. Şanssız goller kaçırdı ama adaptasyon. Gomis ilk geldiği sezon ne saçmalıklar yapmıştı kampta golu yoktu sonra rekor kırdı.

Arada İcardi’yi ekonomik kullanmak adına bu arkadaşı 11’e almak lazım. 18 günde 6 maç var hepsine İcardi’yi 11 çıkıp 90 dakika oynarsa ne ara dinlenecek. Kaçırdığı goller harici olumlu işler de yaptı

bugün de 5 dakikada olsa şans yaratamazsan kendine kalıbına tüküreyim senin gibi forvetin. Halil bile girdi oyuna sen hala kenarda makara çevir

Biz bu adamı şöyle bi maçta bile son 10-15 dk oyuna atmayacaksak niye aldık, bu 1.
Hadi Allah korusun Icardi sakat veya cezalı olsa bu kadar az süre almış adam ne yapabilir, bu da 2.
7 maçta 214 dakika süre almış. Form tutma, hazır olma diye bir şey var.

Hoca belki Icardiyi hafta ici yedege cekmeyi düsünüyor diye bugün full oynatmis olabilir mi?

Bu akşam 11 başlamasını bekliyorum. İcardi ağrılarla oynuyor diye elli tane haber var haftalardır. İcardi’yi 45 dakika dinlendirecek kadar hazırlayamadıysa bu adamı hocaya yazar. Bomboş bir topçu olmadığı herkes tarafından aşikar çünkü

Bu akşam 11 başlamasını bekliyorum. İcardi ağrılarla oynuyor diye elli tane haber var haftalardır. İcardi’yi 45 dakika dinlendirecek kadar hazırlayamadıysa bu adamı hocaya yazar. Bomboş bir topçu olmadığı herkes tarafından aşikar çünkü
Abi çok özür dilerim ama bomboş topçu.

İcardi dinlenmeli diyorsan en kötü BAY oynasın, Halil oynasın, ha illa siyahi olsun dersen Sudan kralı falan oynasın daha iyi.

Hoca oyuna gol ümidi olarak Barış Alper'i alıyor

Yine de seni almıyor ne iş ?

İlginçtir Ljubljana deplasmanında iyi bir başlangıç yapmıştı, gol atamasa dahi her pozisyonun içindeydi ve hazırlanan pozisyonlarda da katkı sağlıyordu. Sonra her ne olduysa bir türlü şans bulamadı doğru düzgün. Bir tek Trabzon maçında sonradan girip etkili işler yaptığını hatırlıyorum ama genel anlamda kısa süreler alıp büyük etki yaratması zaten mucize. Ama ekseriyetle tercih edilmiyor, sonradan dahi oyuna alınmıyor, bunun sebebini çözemedim.

SM-S911B cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Oynadığı maçlarda takım iyi değildi ki? Pozisyona giremedi doğru dürüst. 1 2 tane hatırlıyorum onları da kaçırdı. Formda Tete ve Keremle oynarsa gol atar.

Bu maçta 11 başlamalı diğer 2 maçta icardiye ihtiyacımız var

Geri
Üst Alt