#94 Cédric Bakambu

komik bi herif

çok takılmayın halil daha çok fırsat bulmuş olur en kötü

Gomis'in kemikleri sizliyor

Bu statta böyle bir maçta hiçbir oyuncuyu eleştirmenin doğru olmadığını düşünüyorum

olm bu adam niye alindi lan

aklim mantigim almiyor bunu

gomis dururken niye aldik bunu biz

resmen takima ihanet yahu

Goruruz gormesine de, gecen sezon bu siralarda bizi Gomis tasiyordu yine takim oyunumuz yeterli degildi. Ben umidi kesmis degilim, biraz daha zaman verilebilir cunku pek de sure alamadi ve yedekte beklemek kolay is degil ozellikle golculer icin. Kupa maclarinin baslamasini kendisi ve birkac oyuncumuz daha acisindan sabirsizlikla bekliyorum.

yedek topcular iicn hazirlik maclari yapilmali veya rezerv takimlarin normal liglerde oynamasina müsaade edilmeli 2.lige kadar

yedek topcular iicn hazirlik maclari yapilmali veya rezerv takimlarin normal liglerde oynamasina müsaade edilmeli 2.lige kadar
Bende bunu anlamiyorum, bazi oyunculari hic kullanamiyoruz, hafta ici mac olmayan günlerde bir hazirlik maci yapilmali, ki bu futbolcularda düzenli bir sekilde mac yapsin, misal muslera cezali duruma düsmüs olsa güray hic oynamadan kaleye gececek, adamlari formda tutmak adina birinci lig ekiplere mac ayarlanmali, biraz para teklif edeceksin ozaman rahat hazirlik maci icin rakip bulursun.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Dikkat ederseniz gollere en çok sevinen kişi bakambu . Maçın sonunda bile boey 3 lü çektirirken kendinden geçiyor. Bu çok iyi bir şey takım içi kıskançlık olmadığını gösteriyor.

Oyuna son dakikalarda girip gol atamıyor diye çarmıha gerilmelidir.

Oynadigi maclarda iyiydi yani en azindan pozisyonlara girdi. Sonra zaten farki actigimiz mac olmadi. Yine de 1 - 2 gol atip bize guven vermeliydi. Mesela Gomis hala bizde olsa Antalya macinda ilk 11 baslasa fazla endişemiz olmazdi.

Surat olarak emre taşdemirin siyah haline benzemiyor mu

Bu maçta süre alacaktır tabiki skor önemli. Hoca da söyledi son lig maçından sonra işte skoru erken bulmuş olsaydık (farkı yani) bazı oyunculara süre verip diğerlerini de dinlendirecekteyim diye. Icardi başlar ve Bakambu bitirir bu maç.

Geri
Üst Alt