#94 Lucas Ontivero

Bir kanatta Ontivero bir kanatta Bruma arkalarında Melo, Selçuk ve Sneijder kalede Muslera, tek forvet olarak da Ibrahimovic. Defansı da Türklerden kuralım yeter Züpper lig için..

Yalniz hic atletik bi yapisi yok.

Yani ufacik sisko birine benziyor. Patlayiciligi iyide deparlarda zorlaniyor. Aslinda bu yasda rüzgar gibi esmesi lazim bknz. Bruma.

Ama genel olarak begendim. Cok top kaptirdi ama olumlu hareketlide var. Yazdigim gibi kesinlikle fizigine calismasi lazim. Zayiflasin, hatta boyu belki uzar, 1.75m felan olur. Bebe gibi duriyor bence.

Bakınız Maradona :)

Duyduklarını bu forumda yazma huzur kaçırıyorsun.

sanamı soracam ? sen kimsin ? haddin olmayarak kendine ne payeler biçtin. Hitabınıda beğenmedim bu ne samimiyet ? sana silah zoruylamı okutuyorlar mesajlarımı okumazsın dalgana bakarsın... oraya buraya yalakalığın lüzümu yok git şowunu kaldırabilecek adamlara yap benim mesajlarımı alıntılama

Bence fazla abartılmamalı. Zaten hep bu yüzden kaybediyoruz, çocuk Arena'ya çıkarsa 10 yıllık yıldız muamelesi görecek yaşı da genç olduğu için mental bozukluklar gösterebilir. Herşeyi dozunda bırakmayı bilmiyoruz daha 40 fırın ekmek yemesi lazım, daha büyük işler yaptığında alkışlanmaya başlanmalı.

12 aylık body ve sonuç

xherdan-shaqiri_206017.jpg

Bence fazla abartılmamalı. Zaten hep bu yüzden kaybediyoruz, çocuk Arena'ya çıkarsa 10 yıllık yıldız muamelesi görecek yaşı da genç olduğu için mental bozukluklar gösterebilir. Herşeyi dozunda bırakmayı bilmiyoruz daha 40 fırın ekmek yemesi lazım, daha büyük işler yaptığında alkışlanmaya başlanmalı.

bu ergenler varken abartmamak zor. simdiden saydirmislar twitter'dan yok supersin, yok messisin , yok aguerosun.

bu ergenler varken abartmamak zor. simdiden saydirmislar twitter'dan yok supersin, yok messisin , yok aguerosun.

en büyük sıkıntımız bu... şimdiden 200 den fazla istanbul kaşarı ontiveroya kancayı takmıştır hep olan bu medya abartır kaşarlar salça olur sonra kayıp gider kimse hatırlamaz bunalıma gider futbol hayatı biter..

25 dakikada kondisyonu bitti normalin üstünde bir teknik var oyun görüşü çok iyi

1 ayda güçlenirse süper olur yoksa avrupa da tutunamasının sebebi bu güçsüzlüğü olabilir

Çok erkenden beğenmeye başlamışsınız.

Emre ç.den daha ufak duruyor ve kilolu.Aynen şakir gibi kas yapabilirse süper olur.Tekniği iyiymiş ama ayakta duramıyor.Pas atarken bile kayarak ,düşerek..Bekleyelim bakalım ne olacak..

Ben alinmadan da soylemistim biraz kilolu gorundugunu, biraz daha fizik calissa, surati de, kondisyonu da artar daha da etkili olur.

Geri
Üst Alt