#94 Lucas Ontivero

seda_sinan.jpg

Sinan Enginin futbolcuykenki hali için ne düşünüyosun renktaş;)

ersen martin'den hallice

Birazdan Galatasaray TV'de acıklamalar yapacak...

Bence iyi futbolcu ama birinin bunla ve brumayla ilgilenmesi lazım

Yoksa heder olup giderler

Arkadaşlar adam doğru düzgün antrenman yapmamış belli kondisyonu zayıf ama fiziği yaşına göre gayet iyi..Bizim Emre Can-İbrahim-Çolak gibi oyuncularla mukayese ederseniz anlarsınız demek istediğimi... Üstüne dşülmesi gereken bir oyuncu benim için büyük sürpriz oldu yetenkli olduğunu her topu alışında belli etti biraz kondisyon biraz güçle çok daha iyisini yapacağını düşünüyorum.. BU yıl bile kadroda şans verebilir hoca..

Kumaş iyi. Futbol oynamak için elverişli bir zeminde izlemek lazım.

Ontiveronun sayfasında son yorumlara bak:) erkek dediğin kaslı olacak,ıslak,terli zenci:)

beyler kendinize gelin ne oluyor böyle:)

Lütfen futbola geri dönelim........

Forum beni hayretler içinde bırakıyor bazen...

Adam tokata karsı oynadı bir golü var güzel vuru evet , potansiyelde var ama naptınız abi yok arenaya çıksın yok çok büyük yetenek falan.

Alın beni yerden yere vurun

size büyük iddia sene sonu hatta 2.sene sonu görüşelim.

Lucas GS da 10 lig maçında oynayamaz. Ne bu sene ne de seneye.

Büyük ihtimalde zaten yaz döneminde baska takıma kiralanır.

Naptınız adamı ne kadar bayılıyorsunuz bir adamı hemen yerlere göklere çıkarmaya ya.

Hemen off süper adam 2-3 yıl sonra harika olur bizi taşır falan.

2-3 yıla kim öle kim kala bir durun . Bruma ya da böyle yaptınız lucasdan 100 misli potansiyeli var dı adamın ama çok fazla birşey yapamadı üstüne nazarınız değdi sakatlandı..

Lucas GS da iddia ediyorum ya bu sene ve seneye 10 lig maçında oynayamaz. Oynar diyen varsa çıksın herşeyine girelim bahse.

3-4 yıl sonrasını düşünüosanız geçin o işleri o zamana kim öle kim kala.

Adam tokata karsı oynadı bir golü var güzel vuru evet , potansiyelde var ama naptınız abi yok arenaya çıksın yok çok büyük yetenek falan.

Naptınız adamı ne kadar bayılıyorsunuz bir adamı hemen yerlere göklere çıkarmaya ya.

2-3 yıla kim öle kim kala bir durun . Bruma ya da böyle yaptınız lucasdan 100 misli potansiyeli var dı adamın ama çok fazla birşey yapamadı üstüne nazarınız değdi sakatlandı..

Lucas GS da iddia ediyorum ya bu sene ve seneye 10 lig maçında oynayamaz. Oynar diyen varsa çıksın herşeyine girelim bahse.

Sergen Number 2. Hoşgeldin

Nexus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çok abartılmış burada, bekleyip görelim.

sanamı soracam ? sen kimsin ? haddin olmayarak kendine ne payeler biçtin. Hitabınıda beğenmedim bu ne samimiyet ? sana silah zoruylamı okutuyorlar mesajlarımı okumazsın dalgana bakarsın... oraya buraya yalakalığın lüzümu yok git şowunu kaldırabilecek adamlara yap benim mesajlarımı alıntılama

Kimsenin huzurunu kaçırmaya hakkın olmadığını söylüyorum. Burada herkes atışsa bile orta yolu bulur. Senin yaptığın provokatörlük.

Ribery ilk maçında havadan gelen topu kontrol ettiğinde.. Şeytan Rıdvan aynen şunu dedi.. Her futbolcunun yapacağı bir iş değil bu mükemmel bir yeteneği var ben çok umutluyum..

Ontivero dün Real Madrid'e karşı 3 gol atıp 3 de asist yapmadı.. ama dün yeteneğini cümle alema gösterdi..

Top sürüşü, dönüp vuruşu , araya top bırakması , top kontrolü , sürekli hareketli olması.. vb...

Çocuğun geleceği parlak..ama takdir edersiniz ki hayat bir risktir herkes için..

Ribery ilk maçında havadan gelen topu kontrol ettiğinde.. Şeytan Rıdvan aynen şunu dedi.. Her futbolcunun yapacağı bir iş değil bu mükemmel bir yeteneği var ben çok umutluyum..

Ontivero dün Real Madrid'e karşı 3 gol atıp 3 de asist yapmadı.. ama dün yeteneğini cümle alema gösterdi..

Top sürüşü, dönüp vuruşu , araya top bırakması , top kontrolü , sürekli hareketli olması.. vb...

Çocuğun geleceği parlak..ama takdir edersiniz ki hayat bir risktir herkes için..

hocam yapma ribery ile mi bir tutuyorsun ? Ribery yi almadan önce bir tek biz bilmiyorudk . Fransada herkez onu konusuyordu hatta nasıl GS a gittiğine şaşırmıslardı...

Biz bayılırız abartmaya . bekleyelim görelim kim haklı çıkıcak.

keşke diyorum şu eskişehir maçında lucas oynasa görürüm o zaman burda kim neler sayacak.

Ben de dünkü performansının çok abartıldığını düşünüyorum. Ama bu yaşta yetenekleri de çok net belli.

Üzerinde gidilirse ve iyi çalışırsa çok iyi yerlere gelebilir.

İçimden bir ses bu çocuk 2. Ribery olacak diyor. Kendi söylediğine göre 1 ay antrenmanlardan geri kalmış. Hazır olduğu zaman çok daha iyi olacak. Seneye CL maçlarında da iyi bir performans sergilerse piyasa değeri baya artacak.

kuması sahane adam ben topcuyumm dıyor cok hızlı ve akıllı ancak mac ve ıdman eksıgı barz bellı oyundan dustu ve kramp gırdı kendısıde demıs zaten mac eksıgım var dıye bu adam olur hakkaten

Hiçte abartılmıyor.

1.çocuk daha 19 yaşında Ribery geldiğinde 22 yaşındaydı.

2.benim çok sevdiğim Semih Kaya KartalSporda oynayamadı bu yaşta. Bu çocuk 2.lig ekibine karşı gayet iyi oynadı.

3.fiziği gayet yerinde fakat maç kondisyonu var ve bunu zamanla kazanıcaktır.

4.bileklerine hakim hızı iyi şutuda gayet iyiydi.

5.futbola aç dün ilerde köpek gibi bastı her topa umuttan daha çok.

Ben ilk geldiğinde de çok ümitliydim dün dahada çok ümitlendim. Bu çocuk iş yapar. Amrabata verilen parayla bunun gibi 4tane daha alırsın. Galatasaray geleceğin takımını kurma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Lucas'ın tekniğine özgüvenine diyecek bir şey yok ama çok savruk.Biraz vücut çalışması lazım.

Arkadaşlar şu anda eksilerini değil, artılarını konuşursak daha iyi olacak. Çünkü henüz 19 yaşında. Eksikliklerini teknik ekip elbet görüyordur. Ve zamanla düzelecek. Daha ilk maçında sayılmayan bir gol, bir asist yaptı. Üstelik göze hoşta bir futbol sergiledi. Bence abartmıyoruz. Kaldı ki, 19 yaşında Messi'nin de birçok eksiği vardı. Oynadıkça gelişecek. Biraz sabırlı olun.

Lucas Ontivero dün mükemmel oynadı diye övülmüyor burda.Dün bizim için kapalı kutuydu yetenekli felan demişlerdi ama kimse izlememişti.Dün izlediğimizde yeteneği gördük.İlerisi için maliyeti az iyi oyuncu kazanma şansı doğdu.

Geri
Üst Alt