Gökhan Karaman
10 Numara!
- 16 Haziran 2009
- 18.041
- 4.829
- 2.278
![]()
Sinan Enginin futbolcuykenki hali için ne düşünüyosun renktaş![]()
ersen martin'den hallice
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
![]()
Sinan Enginin futbolcuykenki hali için ne düşünüyosun renktaş![]()
Forum beni hayretler içinde bırakıyor bazen...
Adam tokata karsı oynadı bir golü var güzel vuru evet , potansiyelde var ama naptınız abi yok arenaya çıksın yok çok büyük yetenek falan.
Alın beni yerden yere vurun
size büyük iddia sene sonu hatta 2.sene sonu görüşelim.
Lucas GS da 10 lig maçında oynayamaz. Ne bu sene ne de seneye.
Büyük ihtimalde zaten yaz döneminde baska takıma kiralanır.
Naptınız adamı ne kadar bayılıyorsunuz bir adamı hemen yerlere göklere çıkarmaya ya.
Hemen off süper adam 2-3 yıl sonra harika olur bizi taşır falan.
2-3 yıla kim öle kim kala bir durun . Bruma ya da böyle yaptınız lucasdan 100 misli potansiyeli var dı adamın ama çok fazla birşey yapamadı üstüne nazarınız değdi sakatlandı..
Lucas GS da iddia ediyorum ya bu sene ve seneye 10 lig maçında oynayamaz. Oynar diyen varsa çıksın herşeyine girelim bahse.
3-4 yıl sonrasını düşünüosanız geçin o işleri o zamana kim öle kim kala.
sanamı soracam ? sen kimsin ? haddin olmayarak kendine ne payeler biçtin. Hitabınıda beğenmedim bu ne samimiyet ? sana silah zoruylamı okutuyorlar mesajlarımı okumazsın dalgana bakarsın... oraya buraya yalakalığın lüzümu yok git şowunu kaldırabilecek adamlara yap benim mesajlarımı alıntılama
Forum beni hayretler içinde bırakıyor bazen...
Adam tokata karsı oynadı bir golü var güzel vuru evet , potansiyelde var ama naptınız abi yok arenaya çıksın yok çok büyük yetenek falan.
Alın beni yerden yere vurun
size büyük iddia sene sonu hatta 2.sene sonu görüşelim.
Lucas GS da 10 lig maçında oynayamaz. Ne bu sene ne de seneye.
Büyük ihtimalde zaten yaz döneminde baska takıma kiralanır.
Naptınız adamı ne kadar bayılıyorsunuz bir adamı hemen yerlere göklere çıkarmaya ya.
Hemen off süper adam 2-3 yıl sonra harika olur bizi taşır falan.
2-3 yıla kim öle kim kala bir durun . Bruma ya da böyle yaptınız lucasdan 100 misli potansiyeli var dı adamın ama çok fazla birşey yapamadı üstüne nazarınız değdi sakatlandı..
Lucas GS da iddia ediyorum ya bu sene ve seneye 10 lig maçında oynayamaz. Oynar diyen varsa çıksın herşeyine girelim bahse.
3-4 yıl sonrasını düşünüosanız geçin o işleri o zamana kim öle kim kala.
Ribery ilk maçında havadan gelen topu kontrol ettiğinde.. Şeytan Rıdvan aynen şunu dedi.. Her futbolcunun yapacağı bir iş değil bu mükemmel bir yeteneği var ben çok umutluyum..
Ontivero dün Real Madrid'e karşı 3 gol atıp 3 de asist yapmadı.. ama dün yeteneğini cümle alema gösterdi..
Top sürüşü, dönüp vuruşu , araya top bırakması , top kontrolü , sürekli hareketli olması.. vb...
Çocuğun geleceği parlak..ama takdir edersiniz ki hayat bir risktir herkes için..
Lucas'ın tekniğine özgüvenine diyecek bir şey yok ama çok savruk.Biraz vücut çalışması lazım.