Hakan Çavuş
Kırmızı Üye
- 18 Ekim 2013
- 1.412
- 18
- 288
Genç,yetenekli oyuncu harcama timi iş başında.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şahsen tokat maçından sonra bu çocukta ışık göremediğimi söylemiştim hala da aynı şeyi söylüyorum fikrimde değişen birşey yok . Işık göremedim ontiveroda. Fizik olarak inanılmaz yetersiz. Top kontrolü çok zayıf. Ama şutları iyi Allah var. Bilmiyorum zemin çok kötüydü belkide ondan topları kontrol edemedi. Şu an alternatifden öteye gidemez.
Tokat maçında ışık göremediysen ya başka maçı izlemişsin ya da yanlışlıkla Salih'i falan takip etmişsin.
Tokat maçında güzel bir şut attı sonra ortalıktan kayboldu. Zaten şutlarının iyi olduğunu söyledim.
sırtı dönük burak yılmazdan 10 kat iyi oynuyor o boya rağmen
Yetenekleri kısıtlı bir adam
Cidden Ontivero'yu sürekli Messi ile karşılaştırmak için nasıl bir kafaya sahip olmak lazım. Sanki bu boyda başka oyuncu yok. Bizim Sneijder bundan 2 santim uzun. Performansına gelirsek bayağı zeminin azizliğine uğradı ama teknik kapasitesi fena değil gibi. Şutlarıda ışık veriyor. Sorumluluk almaktan kaçmıyor ayağı biraz daha yere sağlam basınca ve as takım ile oynayınca izlemeli.