#94 Lucas Ontivero

Şahsen tokat maçından sonra bu çocukta ışık göremediğimi söylemiştim hala da aynı şeyi söylüyorum fikrimde değişen birşey yok . Işık göremedim ontiveroda. Fizik olarak inanılmaz yetersiz. Top kontrolü çok zayıf. Ama şutları iyi Allah var. Bilmiyorum zemin çok kötüydü belkide ondan topları kontrol edemedi. Şu an alternatifden öteye gidemez.

Tokat maçında ışık göremediysen ya başka maçı izlemişsin ya da yanlışlıkla Salih'i falan takip etmişsin.

Vay be, su haliyle bile Burak ve Umut'dan daha iyi. Arkasinda as takimi olsaydi cok etkili bi Ontivero izlemis olurduk. Ah keske Türk olsaydi.

Işık göremiyorum diyenler.Ne içti acaba söylese de bizde içsek adamda teknik var kıvrak oyuncu tek eksiği arkadaşlarında dediği gibi fizik yok ikili mücadelelerde kaybediyor hep biraz kas yapması şart ligde ve avrupada oynayabilme gibi bir hayali varsa eğer.

Karar veremedim ıkinci yarı olumlu hareketlerı oldu

Bu çocuklar için fikirler çok degısır zaman sart bunlara

Tokat maçından sonra beklentiyi yükseltirseniz olacağı budur.Bence çok kötü değildi.Daha çok zamanı var.

Bizim bir ışık görüp görmememiz o kadar önemli değil zaten mancini bir ışık görmüşki 2 ml euroyu verdirip aldırmış.Genç oyuncuları tek maça göre değerlendirmek yanlış sabırlı olmak gerek.

Bugün iyi veya kötü oynaması fark etmezdi.Önemli olan tek şey sahada olmasıydı bana göre.Maç tecrübesi herşeyden daha önemlidir genç bir futbolcu için.

Biraz sabır şuan gençlerin hepsi kapalı kutu kendilerini geliştirmelerine bağlı herşey fazla beklentiye girip hayal kırıklığına uğramamak gerek ama bunun yanında olumsuz konuşup sonradan ben neden böyle dedim acaba adam da iyi yetenek varmış dedirtecek duruma düşmeyelim :)

ışık var ama hem mac tecrübesi eksik haya hemde ve fizik kondisyon eksikliği perfomansını etkiliyor. Top tekniği ve şutu iyi. Kafasıda calışıyor. Uzun yolu var, hata bruma iyileşir form tutar bu halen hazır olmaz. 1 yıl kiralık yaz kampını bizimle gecirdikten sonra verilmeli.

bu topçu yeni yeni profosyonel oynuyor. güçlü degil şu an. potansiyel var boomu iyi yamulttu. o topuguda yapip gol olsaydi stardi. kivrak oyuncu. birde sahazemini berbatti. top yere çarpinca uçuyordu. fizik gücü iyi olursa saglam topçu olur. hemen bişey olmasini beklemeyin sabir edin.

Scoutlar iyi güzel de biraz daha çok yönlü adamlar alsaydık daha iyidi. Fazla çelimsiz çocuklar aldık. Bekleyip görelim.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Tıpkı Messi gibi boyu kısa olmasına rağmen topu o kadar iyi sürüyorki faul olmadan durmaz gibi.Kupa maçları artık bitiyor.Bu sene a2 maçlarında oynamalı.

Cidden Ontivero'yu sürekli Messi ile karşılaştırmak için nasıl bir kafaya sahip olmak lazım. Sanki bu boyda başka oyuncu yok. Bizim Sneijder bundan 2 santim uzun. Performansına gelirsek bayağı zeminin azizliğine uğradı ama teknik kapasitesi fena değil gibi. Şutlarıda ışık veriyor. Sorumluluk almaktan kaçmıyor ayağı biraz daha yere sağlam basınca ve as takım ile oynayınca izlemeli.

Cidden Ontivero'yu sürekli Messi ile karşılaştırmak için nasıl bir kafaya sahip olmak lazım. Sanki bu boyda başka oyuncu yok. Bizim Sneijder bundan 2 santim uzun. Performansına gelirsek bayağı zeminin azizliğine uğradı ama teknik kapasitesi fena değil gibi. Şutlarıda ışık veriyor. Sorumluluk almaktan kaçmıyor ayağı biraz daha yere sağlam basınca ve as takım ile oynayınca izlemeli.

Messi boyuna göre güçlü oyuncu ama vurunca yığılmıyor balansı ve çevikliği ile aralardan çok iyi ve inanılmaz işler yapıyor ontiveronunda stilini ona benzetenler olacaktır bizim milletin özelliği bu. ha bu arada ontivero en kötü saviola olur en iyi de tevez gibi olabilir.. messi olamaz!

As Kadroda oynar çoşturur.Yabancı sınırı olmasa oynardı.

Boşluk az buldu zaten.

Geri
Üst Alt