- 26 Kasım 2012
- 185.618
- 258.352
- 5.998
hubulskiye katiliyorum burasi yetimhane deil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bomboş bir transfer oldu. Kim ne derse desin. Süper Lig'de hiçbir takım oynatmaz. Lig sonuncusunda bile Mouche var.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Uff snne be slk :S
Yarım sezonda toplamda 90 dakika bile oynamadan nasıl karar verdiniz beyfendi? Bize de açıklar mısınız? Bazıları Arda Manisa'ya gittiğinde de aynı şeyleri söylüyordu, şimdi donunu verse duvarlarına asarlar.
kel alaka, yanlis ve sacma bir ornek
İşine gelmediği için mi?Ayrıca sadece buna cevap verdiğin için önceki soruya cevabın olmadığını düşünüyorum.
bana ne lan oteki sorudan bana sormadin ki
orda verdigin sacma ornegi gordum ona mudahele ettim. arda manisada gayet iyiydi herhangi bir laf edilmedi bize karsi da fbye karsi da iyi oynadi ve de altyapidan oldugu icin bu ornek ile ontiveroyla karsilastiman abes, sacma, mantiksiz vede GAFIL!!!!!
Sen laf etmiyor olabilirsin, o edilmediği anlamına gelmiyor. Altyapımızdan çıkmadı diye mi saçma? :happy: Ayrıca cevabına bakılırsa Arda yaklaşık 180 dk. top oynamış. Keşke ilk sorumu cevap vermeyecek olsan bile okuyup, anlasaydın..
bos post
selamet ile yoluna devam etmeni temenni ederim
Yorumum Ontivero özelinde olmayacak. Sahsen G.Saray gibi yerel ligde hedefi sadece sampiyonluk olan bir takimda hele bir de yabanci sinirlamasinin oldugu bir ortamda "genc ve umut vaadeden" oyuncuya katlanmanin ve sabir göstermenin gercekci olmadigini düsünüyorum.. Siz 6 yabancinin 2 sini (Bruma ve Ontivero) ilk 11 de israrla oynatirsaniz büyük ihtimalle bu ligde cuvallarsiniz. Tabii ki yaniliyor da olabilirim ama bizim ligde sistem ve taktik'ten cok mücadele ve fizik ön plana ciktigi icin böylesine 2 gencle basarili olma sansiniz az. Ha kulüp bir politika belirler ve ben birkac seneyi gözden cikardim, bunlari yetistirip satip para kazanacagim diyorsa o baska..Ama bu sefer de isin realitesi, yani sportif basari zorunlulugu devreye giriyor ve dolayisiyla taraftar böyle bir politikaya sabir gösteremiyor.. Büyük kulüpler genelde hazir ve olmus oyuncularla büyük hedef kovalarlar.. Ama takim öyle bir sistem oturtmustur ki araya bir tane genc atarsin ve siritmadan oynar, gelisir. (Örnek:98-2000 arasinda Emre B.ya da Fatih Akyel) Bizim su kaotik ortamda böyle bir lüksümüz var mi tartisilir.Cünkü takim su anda "takim" olmaktan cikmis durumda!
Boş post demek için boş post atmak... :sleeping: Neyse sen meditasyon filan yapıyorsun sanırım, beynine kan gitmemiş. İyi geceler.
tüm kamil dostlarına örnek olması gereken bir post olmuş reyis seni tebrik eder başarılarının devamını niyaz ederim
Yorumum Ontivero özelinde olmayacak. Sahsen G.Saray gibi yerel ligde hedefi sadece sampiyonluk olan bir takimda hele bir de yabanci sinirlamasinin oldugu bir ortamda "genc ve umut vaadeden" oyuncuya katlanmanin ve sabir göstermenin gercekci olmadigini düsünüyorum.. Siz 6 yabancinin 2 sini (Bruma ve Ontivero) ilk 11 de israrla oynatirsaniz büyük ihtimalle bu ligde cuvallarsiniz. Tabii ki yaniliyor da olabilirim ama bizim ligde sistem ve taktik'ten cok mücadele ve fizik ön plana ciktigi icin böylesine 2 gencle basarili olma sansiniz az. Ha kulüp bir politika belirler ve ben birkac seneyi gözden cikardim, bunlari yetistirip satip para kazanacagim diyorsa o baska..Ama bu sefer de isin realitesi, yani sportif basari zorunlulugu devreye giriyor ve dolayisiyla taraftar böyle bir politikaya sabir gösteremiyor.. Büyük kulüpler genelde hazir ve olmus oyuncularla büyük hedef kovalarlar.. Ama takim öyle bir sistem oturtmustur ki araya bir tane genc atarsin ve siritmadan oynar, gelisir. (Örnek:98-2000 arasinda Emre B.ya da Fatih Akyel) Bizim su kaotik ortamda böyle bir lüksümüz var mi tartisilir.Cünkü takim su anda "takim" olmaktan cikmis durumda!
İnsan, sana da iyi geceler filan der. Ayıp..