#94 Lucas Ontivero

Bu yazdiklarina kendin bile inanmiyorsun kardes :) klasik cumleler kullanmissin !

Evet bizde biliyoruz portonun hulk ta japonyada kesfetmesi, yada lucatonin 27yasinda sonra kesfedildigi + diger yetenekli yildizlar.

Bugun Messi niye Barcelona disinda baksa takima transfer olmuyor?

Cunku Ingiltere yada Italyada ayni performansi saglayamaz diye.

Turkiye liginde basarili olmak icin hangi tur oyuncular lazim? Fizik + Kondisyon + Mucadele gucu + pas + oyun gorusu + nerde duracagini bilen adam ve en onemlisi futbol bilgisi..

Bu ozelikler kimde var?

Bak kardesim, bir esegi zorla at yapmak zorunda degilsin, ve bir esek asla at olmaz!

Bencil, cahil, aptal futbolcudan ancak haslanmis patates olur :)

Bugun Ben Arfa, Queresma gibi super adamlar niye buyuk takimlarda oynamadi? cunku takim oyununu bilmez, devamligi olmayan oyuncular, nerde duracagini ve pozisyon almasini bilmezler

Türkiye'de

1. Iyi bir frikikçi

2. Iyi bir kaleci

3. 9 tane kasap

Futbolcun oldu mu şampiyonluğa oynarsın

Yahu Messi ye karşı Ronaldo yu tutabilirsin de; ''Barca dan başka kulüpte oynamadı, niye İtalya ya İngiltere ye gitmiyor?'' şeklinde bir argüman başka ülkelerde de kullanılıyor mu, merak ediyorum?...Ronaldo gözünü Real de açmış olsa, kendini ispatlamak için ille Manchester veya başka bir takıma mı gitmeliydi yani?...

Uzun yıllardır Dünyada kulüpler düzeyinde zirve Real-Barca dır, bu takımların oyuncuları tutunabildikleri müddetçe başka takım-ülke filan düşünmezler, ancak gönderilirlerse ya da forma şansı bulamazlarsa kendi istekleriyle ayrılırlar...

Barca Messi yi niye satsın?, satacak olsa kaç para ister?, Messi nin şu anki yıllık kazancıyla birlikte oluşacak toplam maliyeti karşılamayı düşünebilecek İtalyan-İngiliz kulüp hangisidir?, Hem İtalyan Liginin ne cazibesi var?...Barca yı bırakıp PSG e gitse ''Para için attan inip eşeğe bindi'' denmez mi?...

Sağdan soldan duyduğunu yahut aklına ilk geleni dahiyane bir fikirmişcesine ortalığa salmadan önce biraz mantık,...Lutfen!...

Kadro da olmaz. Yabanci sinirlamasi sagolsun altinda kaliyor. Tipki Bruma'nin altinda kaldigi gibi ilk yari.

Ama zaten bu sezon icin yapilan bir transfer hamlesi degildi Ontivero. Geldiginde de fazla oynamaz demistim. Sürpriz olmadi yani.

kadroda 5 yabanci var ve kendisi 6.yabanci olarak bile kadroya giremiyor.. ne diye aldiysak bu rezili..

ısrarla kanatlarda deniyoruz sans verdiğimiz zamanda adam bağırıyor 2. forvetim yada forvet arkasıyım diye ama biz orda sneijder i bile oynatamıyoruz sistem gereği o yüzden bu cocuga yazık etmemek lazım gönderelim portekizde bir takıma kiraya yada satalım parlatamıcaz bari cocugun futbol yasamı bosa gitmesin

Hajrovic'ten daha iyi bence ceza sahasına yakın forvet arkasında oynasa etkili olur zamana ihtiyacı var satamayız zaten alıcısı olsa takım takım gezmezdi. Akhisar'a kiralayalım

kampta iyi olursa +3 te kalır zaten +3 için 7 8m bonservis verip almayacağımıza göre muhtemelen +3 de ontivero ve bruma olur diğer yabancı ne olur bilinmez dany olabilir alıcı çıkmayınca mecbur kalır yedek stoper hesabı

Messi'yi Messi yapan Xavi ve İniesta demek saçma ama tamamen saçma degil; Messi 09-11 dönemi galiba kariyerin en iyi dönemiydi ve Xavi ve Iniesta sayesinde o kadar gol şansi kurabilen takimda oynuyorduki her zaman 5-10 gol şansi vardi her maçta. Fakat Messi'nin kendi kaliteleri en önemlisi.

Arkadaş galiba bunu demek istiyor; takimda dogru dürüst gol şansi üretemedigimiz için Ontivero zor iyi oynabiliyor, herşeyi tek başina yapamaz.

bence tam tersi xavi ve ineasta messi olmadan hiç,bir messili barcelona maçlarına bak birde messisiz, top messinin ayagına geldiği zaman barcelona dikine oynuyor ve themen hemen butun tehlikeli pozisyonları başlatan messi oluyor , oyokken barcelona topu çevirdikçe ceviriyor sıkıcılasıyor.

Bi an yanlışlıkla messi başlığına girdiğimi sandım. Yapmayın böyle şeyler

Geri
Üst Alt