#94 Lucas Ontivero

Mancini iki ay denedi ve alin dedi ise, bir isik görmüstür. Belki su an yeterli degil, ama potansiyelli birisi, adam bari body bile yapiyor, bi emre c ye bak, bide buna, yani mental olarak bile 2-0 önde

Mancini iki ay denedi ve alin dedi ise, bir isik görmüstür. Belki su an yeterli degil, ama potansiyelli birisi, adam bari body bile yapiyor, bi emre c ye bak, bide buna, yani mental olarak bile 2-0 önde

449977349_640.jpg

Stili daha çok Aguero'yu andırıyor. Umarım Mancini en az 5 yıl takımın başında kalır da bu yeni yetmeleri dünya yıldızı yapar.

Eger R. Madrid oyuncu'yu gerçekten begenseydi onlarda kalirdi, fakat Juvenil A veya Castilla takimina bile girerdi.

Ama girmedi. Hem R.Madridde son oynadigi dönem 5 sene önce olmuş. Ondan sonra, hep 1 sene Spurs, Milan ve Genoa gibi takimlarda oynamiş. Onlarda beceremedi, Uruguay'a gitti.

Beklemek lazim.

Evet Real Madridden bahsediyoruz. Zamanında Eto'o yu beğenmemiş bir takımdan

bu çocuktan 1.64 boyuyla birşey beklemiyorum. Çalıma girerse bruma gibi sakatlanır bizim ligde.

bu çocuktan 1.64 boyuyla birşey beklemiyorum. Çalıma girerse bruma gibi sakatlanır bizim ligde.

Bruma'yı "çalıma girsin" diye aldık hocam, sakatlandı diye artık "çalıma giremeyecek" mi yani ben ne demek istediğini anlayamadım. Ayrıca boyla ne alakası var bizim ligin, Gökdeniz de 1.61 boyunda ama ligin anasını ağlattı da gitti, ona karşılık 1.90 boyundaki Batuhan'ı da görüyoruz. Sonuç olarak olay boyda değil işlevde.

1) Bu cocuk Uruguay liginde , ligin Akhisar belediyesinde oyniyordu .. Degeri 250.000 Dollar olarak belirlenmis ..

Nasil oluyorda biz bu cocuga 2milyon EURO verdik .. ??

Biri bunu cikip aciklasin ... Burda menejere kayan paralar var yada bir isler cevrildi baska turlu olamaz

Yine yönetim'in rezilligi ortaya çikti.

Amrabat'a 8m, Yekta'ya 3,3m, simdik Uruguay liginden birisine 2m euro.

Geri
Üst Alt