#94 Lucas Ontivero

Bu nasil bir degerlendirmedir, hangi mantikla boyle bir seyle bir oyuncunun ustune etiket yapistiriyorsunuz anlayamiyorum.

Siz Kaka'nin, ve daha sayilabilecek bir suru ismin, gittikleri ilk kulupte hemen alindigini mi saniyorsunuz?

Milan'in her aldigi adam iyi cikiyorsa Milan neden surunuyor suan da? Spurs yada? Genoa kim? Kimi bulup cikartmis?

Eto'odan Kaka'ya döndük.

Biraz sonra Adu hakkinda mi konuşacaksin?

Dedigim gibi, maçlar'a çiksin görelim nasil oyuncumuş.

Bu adamı aldık ama ne zaman oynar? Kupada zaten en fazla 4-5 maç kaldı.CLde ismi yok.Ligde 6 yabancı arasına girmesi imkansız gibi keşke Kayseriye falan kiralasaydık.

Baska bir takima Kiralasaydik daha iyi olurdu sanki...Onun yerine iyi ve tercübeli bir Kanat oyuncu alabillirdik...

Jeremain Lens mesela...Cok pahali degil ve SL'ingde oynabilecek ... Harika bir Oyuncu.

insallah hic bir mac oynamaz bizim taraftar da icinde patlar la bir kotu hareketini goremedik de bidon/lesh diyemedik diye :trollfacce.gif:

NEGATIF FAN BOYS size yer yok :hang:

Çok zor fiziğinin üst düzey için henüz yetersiz olduğu söyleniyor.Bu sene özel idman uygulanmalı 2-3 kupa maçında oynar en fazla

Ben bu çocuğu videolardan ve idmanlarda izlediğimden beri en büyük şansının fizik gücü olduğunu düşünmüştüm. Tosun gibi çünkü.

Üstünde cok agir bi menajer kokusu var.

Bu bebe bildigin arada bi futbol oynayan cocuk iste. Nasil biz 18-19 yasinda her gün toplanip oynardik, iste Lucas Ontivero´da o seviyeyi asamaz.

6.000.000.000 TL´yi cöpe atmak neyin kafasidir anlayamiyorum.

"TL'ye çevireyim de çok görünsün." :(

Tam topçu ismi var ama videoları, geldiği yer falan bende "benden fazla bir artısı yoktur" havası yarattı.

6.000.000.000 TL=1.965.859,57 EUR

Yaklaşık 2 milyar EUR ödemişiz bonservisine.

6.000.000.000.000.000 oha be eski tl ile ne kadar ödemişiz. sizde sıfırlar atılmadan önceki haliyle yazın daha çok görünsün di mi içimizdeki kuşlar.

Üstünde cok agir bi menajer kokusu var.

Bu bebe bildigin arada bi futbol oynayan cocuk iste. Nasil biz 18-19 yasinda her gün toplanip oynardik, iste Lucas Ontivero´da o seviyeyi asamaz.

6.000.000.000 TL´yi cöpe atmak neyin kafasidir anlayamiyorum.

6 Milyar TL mi? Sifirlari biraz fazla kullanmissin.

Soru işaretleri çok fazla olan bir transfer.

Yalnız yukarıdaki örnekte MAnu,Chelsea benzer tarzda oyuncular almış.Fiyat olarak budur deniyor.Muhtemelen onların taraftarlarıda o oyuncuları tanımıyordur bizim Lucas'ı tanımadığımız gibi.

*Fiziksel özellikleri standart altında,

*HErhangi bir ciddi ve güncel görsel videosu yok,

*Oynadığı takım liginde düşme potasında ve 11 'e sabit yazılamamış,

*Denendiği klüpler tarafından kadroya katılmamış,

*Menejeriyle birlikte sağda solda kendini pazarlatıyor ve denettiriyor,

*Verilen yıllık ücret bu saydıklarımız ışığında fazla,

*Scout ekibi yada klüpten oyuncuyla ilgili doğru düzgün kimse konuşmadı,

vs vs uzatılabilir..

Bütün bunları hepimiz fazlasıyla düşünüyor ve klubümüz adına endişeleniyoruz haklı olarak.Birisinin de çıkıp bir şeyler söyleyerek durumu en azından birazda olsa açıklığa kavuşturması gerekir.Biz beklemesini ve sabretmesini zaten biliriz.

Gazi mı lan bu adam

em3E88.png

Geri
Üst Alt