#94 Lucas Ontivero

Adam gelmeden adam hakkında 15 yaşındaki videolar üzerinden çamur atıyorsunuz , sonra cıksın gorelım nasıl oyuncuymus dıyorsunuz?

Adamı izlemeden etmeden fiyat biçtiniz...

Yapmanız tek gereken şey Hoşgeldim , dilerim başarılı olur tarzı mesajlar...Adam topa dokunmadan yerden yere vurdunuz.

Merak etmeyin takımın başındakı isim rakip takımdaki oyuncuyu beğenince izletmeden alan biri değil , 2 ay deneyen biri...

Çamur atmadik, sen mesajlarimi iyi oku sonra bana bunlari söyle bakalim.

Sadece bunu dedim: 4 kulüp onu istemediyse mutlaka birşeyler olmali. Kötü oldugunu demedim, ama bu olay tuhafima gitti.

Fatih terimciler galatasaraya zarar veren kişilerdir.

Onları takmayın, kendi haline bırakın.

Kudursunlar.

ONLAR VE FATİH TERİM KAYBETTİ.

hqdefault.jpg

Şu kare kadar beni mutlu eden bir an yok.

Sen Galatasaraylısan bende chin kralıyım. Cümoeye bak gak, " şu kare kadar beni mutlu eden bir an yok".._bu adam 2000 yılında uefa millineu kupasını yenilmen kaldırdığı zamanda en kötü güündü herhalde seni için gerciği o zaman kim bilir daha dünyada bile değildin.

Hepsi için tonla para ödedik adama.

İşi ney? yapacak tabi bunları.

He, bir bokda bilmiyorsun. 2000 yılarında hem oyunculafa hemde florya personeline maaşlarn ödemiş bu adam. Kazandığı başarılarda parayıhak eden tek hocadır belkide tarihimizde,biraz lucescu ve derwall ıda saya biliriz. Neyse çok daha ağır cümler söylerimde sana ama buna değmesin. Sen zaten aysal başkana taqıyorsun sadece ve biat ediyorsun Galatasaraya değil. Galatasarayl hiç bir kişiye biat etmez. Sahip cıkar ama senin gibiler gibi yalakacı olmaz. Antudan cıkmalısın sen yada çok fqzla takılmışın oralarda.

Sadece bunu dedim: 4 kulüp onu istemediyse mutlaka birşeyler olmali. Kötü oldugunu demedim, ama bu olay tuhafima gitti.

oyle birsey yok

avrupa takimlari -18 latin oyunculara kolay kolay profesyonel kontrat veremiyor

mesela tottenham real lugano ve milan kontrat vermek istemis yasi 14-15ken ama fifa cok zorluk cikarmis

bize gelmeden oncede roma groningen boca catania istemis ama bizi tercih etmis (latin oyuncu cok bizde ve daha iyi para vermisizdir muhtemelen)

Sessizlik en büyük cevap...Bekleyin ve görün diyorlar...

Valla biz ne Youtube videolu oyuncular gördük...Fizik özellikleri konusuna hiç girme adamın maçtakı fızıkı gucunu gormeden birşey diyemezsın.

Soru işaretlerini belirttim ben.Bu halde iken iyi çıkarsa mükemmel bir is çikarmiş oluruz

15-16 yasındaki videolarına bakarsak müthiş bir futbolcu olacağa benziyor ama fizik durumu nedir bilemiyorum bjk nın muhammed gibi olmaz insallah

He, bir bokda bilmiyorsun. 2000 yılarında hem oyunculafa hemde florya personeline maaşlarn ödemiş bu adam. Kazandığı başarılarda parayıhak eden tek hocadır belkide tarihimizde,biraz lucescu ve derwall ıda saya biliriz. Neyse çok daha ağır cümler söylerimde sana ama buna değmesin. Sen zaten aysal başkana taqıyorsun sadece ve biat ediyorsun Galatasaraya değil. Galatasarayl hiç bir kişiye biat etmez. Sahip cıkar ama senin gibiler gibi yalakacı olmaz. Antudan cıkmalısın sen yada çok fqzla takılmışın oralarda.

usta onu pek sallama, zira o üye futbolla değil oyuncuların yakışıklığı ve sexy liğiyle ilgileniyor.

herkes paraya takmış amrabata chedjouya verilen parayla 10 tane alınırdı bu arkadaştan amrabattan kötü olmadığı kesin bence

Ayaklarına inanılmaz hakim, şimdiden acayip heyecanlandırdı.

helal olsun lan

hahahaha ilk macinda 15 dk icinde kapaklari takti sanki. :D

İlk izlenimler gayet olumlu bu çocukta iş var.Daha maça bile çıkmadan atıp tutanları utandıracak galiba

Hala kiralayalım diyenler var ya, bir çok oyuncumuzdan iyi şu 20 dk itibariyle :)

Müthiş asist. Allahım Messi mi :yoji:

Geri
Üst Alt