#94 Lucas Ontivero

süper yıldız kokusu alıyorum :) attığı şut çizgiyi geçti yüzde 100 goldü ve hajroviçe asist yaptı 1gol bir asist :2_thumbs_up_-_animated:bence çok rahat ligde ilk 11 başlayabilir 8milyon euroluk amrabatın 30 maçta yapamadığını 1 maçta yaptı :005:

yasina göre hayvan gibi fizigi var, emre bunun yaninda bebe gibi kaliyor.

images

adam çalışıyor :)

çocugun attigi golü vermediler. topu iyi sürüyor. üstüne top kontrolüde iyi. asistinide yapti. fizik gücü iyi durumda degil gibi. bu biraz diri olsun can yakar.

Wesle meloyla cok fazla pozisyona girebilir

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Acaba tek benim mi dikkatimi çekti 2 3 kere 2 ye 1 yaptı topu geri alamadı pası atamadılar adama sneıjderle bunlar iyi anlaşır

Mesela Salih için, daha çok fiziksel gücü ile oynayan bir futbolcu olduğu için, onun teknik gelişimi beklenebilir. Ha olmadı, yollanır. Ama bu çocuk daha topu ayağına ilk aldığı zaman görüyorsun yani, tüm altyapısı olmuş bitmiş. Şu an için en büyük ihtiyacı sadece devamlı oynamak ki, bu çocuk bu takımda her türlü iş yapar. Bruma için üzgünüm ama, oynadığı taktirde ondan daha çabuk bile yükselişe geçebilir. Harika iş valla, tebrikler yönetim ve teknik heyet..

Dedigim gibi ilk 10-20 dakika'yi kacirinca pek birsey goremedim :D Ayagina top gelmedi ki. Umarim bahsedilen gibi iyi bir oyuncudur. Bernard'a benziyor mu? Goruntuleriden onu andiriyordu.

Tam sneijderin istediği kanat oyuncusu. Varya bunlar sneijderle fena işlerler süper ligi.

Ama bana soracak olursanız seneye yabancı sınırı bu şekilde devam ederse kalsın.

Yok düşerse yabancı sınırı 5e.

Ozaman 1 yıl kiralansın.

Hiç beklemiyordum böyle bir şey çıkmasını çok mutlu etti beni. Önü açık.

Olm bu kadar iy mi oynadı yaa. Milletin dört lafından ikisi çok iyi oynadığı yönünde.:) Kazandık mı yani bi süper yıldız?

İş yapar.Bu sahaya rağmen iyi gidiyor.Tekniği,oyun görüşü iyi,devrenin sonlarına doğru oyundan düşer gibi oldu onuda zamanla giderir.

Dedigim gibi ilk 10-20 dakika'yi kacirinca pek birsey goremedim :D Ayagina top gelmedi ki. Umarim bahsedilen gibi iyi bir oyuncudur. Bernard'a benziyor mu? Goruntuleriden onu andiriyordu.

Topu ayağına alınca müthiş ani patlamalar yapıyor. Tevez ve Agüero'yu çok fena andırıyor. :)

Boyuna neden bu kadar takiliyorsunuz ? Eger hizli top surebiliyorsa birakin kisa kalsin cocuk :D Kisa ve hizli oyunculari kimse tutamaz, firildak gibi olurlar :asd: o yuzden hizli mi diye soruyorum :D

küçükken tsubasa izlerken beklenmeyen bir oyuncudan beklenmedik özellikte bir şut çıkartılınca seyircilerin ,futbolcuların, kenardakilerin acayip bi ses efektiyle şaşkınlıkları getirilirdi ekrana. saçmalığa bak lan derdim.

o saçmalık dediklerimin aynısı oldu ya :asd:

Geri
Üst Alt