#94 Lucas Ontivero

Süper lig takımlarından birine kiralanirsa iyi olacağını düşünüyorum.

# tapatalk #

Gönderilmek değilde kiralamak daha iyi olur gibi , özellikle Akhisar'a , Hamza Hamzaoğlu'nun eline verirsek bir şeyler olabilir.

Adamı ne kadar izlediniz ki, gönderilsin diyorsunuz. Şaka gibisiniz valla. 2-3 maç oynadı geleli onda da ışık verdi.

lan madem oyna aliyorsun birak bastan oynasin.

veya hic olmasa 2 yaridan itibaren yok ila teknigi olmayan umut oynayacak kanatta.

O kadar enteresan ki, çocuğa güvenip ilk 11'de sahaya sürmüyor, ama gidip kurtarıcı diye sonradan oyuna alıyor. İronik olduğu kadar komik, bir o kadar da trajedik bir durum aslında.

Bu alınan gençleri bir istikrar sağlayıp oynatmadan, saçma sapan son 15-20 dakikalarda sokmak nedir hala çözemedim. Oyuncuları bu şekilde kazanmıyorsun, aksine kaybediyorsun. City'de bunu yaparsın, hepsi üst düzey futbolcular. Ama bu futbolcular henüz kendini kanıtlama çabası içerisindeler, sonra topu ayaklarına alıp hata yaptığında auvv sesler yükselsin. Baskı arttıkça artsın üstlerinde, en sonunda da topu kontrol edemeyecek kıvama geliyorlar. Sonra bu kazmaları takıma kim aldı oluyor. Takımda yaratıcılık yok, Umut'un yerine başla işte bu çocuk veya Emre ile.

Az oynadigi 20-30 dakikada Umut Bulut son 5 maçindan daha etkili oldu.

Hajrovicdende daha iyi oynadi.

Çocuk ilk 11e olmali gelecek hafta

Haftaya Aslantepe'de Burak ve Umut ilk onbir çıkarsa yuhlayıp bu çocuğu oyuna sokmak lazım

ben bu cocuğu gelmeden önce şıta bükreste izledim cok yetenekli üstünde durulmalı

Birkaç pozisyonda fizik durumundan ezildi mücadelesini beğendim hızlı oynuyor

Hep diyorum, ciddi sekilde yetenekli ve potansiyelli ama top tutmakta cok zorlancak. Sebebi ise cok kisa olmasi ve rakiplerin bu firsati degerlendirerek daha cok kendisine temas ederek oynamasi.

Bu yüzden Ontivero gibi bir oyuncu iyi bir takimda, bol pas yapan ve tempoyu kosular ile yüksek tutan bir takimda basarili olacagini düsünüyorum. Bizde bu saydiklarim nerdeyse hic yok. Takim halinde tempo yapamiyoruz. Oyuncu bol pas yaparak yönlendiremiyoruz. Cogu ataklarimiz tesadüfen veya belirli oyunculardan olusuyor.

Sezon zaten bitti. Umarim son haftalar sIk sIk forma sansi bulur. Hep islerin kötü gittiginde oyuna dahil edildi ve sürekli o anlar topu sisirmekten baska birsey yapmadi bu takim. Burda bu cocugun göze batmasini belemek aptallik olur, bekleyende aptaldir net.

Adam 19 yaşında bizim kulüpte profesyonel oldu resmen. 19 yaşında ilk kulubü biz olduk ötesi yok bana göre. Olacaksa da en az 5 sene sonra olur bundan.

Yorumlari ciddiye almamaya calisiyorum. Bu taraftarin futbol bilgisine güvenmemek en iyisidir. Sezon basindan beri bu tipler 'Ceyhun kalsin, iyi alternatif olur, Salih Dursun gelsin, en azindan yedek kalir, Veysel gelsin, iyi yerli oyuncu' diyor. Oysa ki yeteneksizin en önde gidenleri bunlar. Biz o gün tersini diyince bizi elestiren tipler. Ama is isten gecince aklimiz basimiza geliyor, türk milletin huyu bu.

Acin okuyun futbolcularin ilk sayfalarini.

Kisaca bi halt bildikleri yok.

Yabancı sınırı varken, mücadeleci ve hedefleri olan bir takımken bu tip transferlere hiç gerek yok.Bu tip adamlar yerine Berk gibilerine şans verilmeli.Yabancı kontenjanı kısıtlı, takıma direkt katkı sağlayacak tecrübeli yabancılarla takımı kurmalıyız.Bruma'yı ayrı tutuyorum.Bruma belli bir seviyeye ulaştı, Portekiz Milli Takımı kadrosunada giriyor.

Geri
Üst Alt