#94 Lucas Ontivero

Akhisar yada ibb ye kiralayalım

Hesap Makinesi

bundan hicbirsey olmaz, 8 yabancidan biri bu olursa yönetim dükkani kapatip gitsin

Bundan birsey olabilir, ama her hafta oynamasi gerek ki daha iyi olsun.

Amrabat gibi Ispanya'ya kiralanmak gerekir, belki yeni Primera Division'e gelmis takimlardan birisine kiralarsak Lucas için daha iyi olur.

Çocuk oynamıyor. Potansiyel olduğu düşünülen ve sürekli oynamadığı halde 10-20 dakikalarda bir şeyler beklemek Ontivero'ya büyük haksızlık olur.

Bu elemandan bişey olacağını sanmıyorum bu benim öngörüm dolayısıyla yanılabilirim ama gelgelelim bizim genç futbolcuya bakış açımız rezil. Adam oynamadan karar veriyoruz. Ver bi Anadolu takımına kiralık izle sonuçlarını değerlendir ona göre tutarsın veya yol verirsin. Gelir gelmez 11 e gireceğini beklemek kritik goller atacağını düşünmek bile abes

Abdullah Avcı'nın İBB 'nin başına geleceği söyleniyordu galiba doğru ise kiralamak açısından Ontivero için en doğru yer olacaktır İBB

Şu şartlarda kiraya verilmesi en doğrusu.Bir anda silmek yanlış olur ama Akhisara felan kiraya verilebilir.5 yabancıyı kesemez +3 de çok kıymetli Şampiyonlar ligi içinde pararlel olarak hazır değil kiraya verip takipçisi olmak en doğrusu.

keşke yanılsam ama bu boyla zaten fazla bişey yapamaz birde hızlı değil zaten o kadar üst düzey altyapılarda oynamış elbette birinde dikkat çekerdi

Basketbol mu oynuyoruz da boya takildin renkdas.Bence fizik kapasitesi yetersiz.Sneijder messi bunlarda kisa oyuncular.Ama ikili mucadelerde bu arkadas gibi degiller.

cingıl bels

Belediye'ye Avcı'nın yanına verelim.Sıkıntı çekmesin.Aynı şehirde yaşamaya devam etsin.

derhal kiralik gönderilsin, ispanya liginde is yapar gibi geliyor bana , amrabat bile birseyler yapti o ligde , lucas da kücük bir takima kiralik giderse bence gayet basarili bir sezon gecirebilir.

Takiminda 8 yabanci siniri varsa. Ontivero Galatasarayda o 8 futbolcudan biri olamaz.

Ya kiralansin yada zarar edilmeden satilabiliyorsa satilsin.

Ontivero ilk geldiğinde Google boyunun 1.65 olduğunu söylüyordu.Şuan 1.70 diyor.Futbol olarak ise hala kapalı kutu bence.

Ya oynayabileceği bir takıma kiralanmalı ya da 8'nci yabancı olarak kulübede tutulmalı.

Daha çok 4-3-3 kanat-forvet oyuncusu olarak en verimli performansı gösterecektir gibime geliyor

3 forvetli sistemde oynayacaksak +3 olarak takimda kalmali.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2

Geri
Üst Alt