#94 Lucas Ontivero

Bu kadar açık açık komisyon transferi var mı acaba?

Sent from my iPhone using Tapatalk

EmreÇ den boşalan ergen koltuğuna oturması gereken genç yeteneğimiz

hazırlık kampında mutlaka olmalı en azından geleceğin messi si hayalini kurarız yoksa bu yönetimle yaz çekilmez

son iki haftadir kadroda yok sakat galiba

Sakatlık haberleri de hiç bir yerde yok nedense. Kadro dışı mı oldu acaba

üc gün önce "takimla calismalara basladi" haberleri vardi, gercekten sakat galiba

kadro disi oldugunu zannetmiyorum, taraftar genel de olumlu yorumlar yapiyor, sadece kondisyon yokmus 90 dakika icin

üc gün önce "takimla calismalara basladi" haberleri vardi, gercekten sakat galiba

kadro disi oldugunu zannetmiyorum, taraftar genel de olumlu yorumlar yapiyor, sadece kondisyon yokmus 90 dakika icin
Vallah İnterneti taradım demin amerikan siteleri dahil. Hiç bir şey bulamadım. Kadro dışı olsaydı o yazılırdı herhalde bile yani. Adamlar orda hafif sakatlıkları haber değeri olarak saymuyorlar herhalde,ne bileyim.

Vallah İnterneti taradım demin amerikan siteleri dahil. Hiç bir şey bulamadım. Kadro dışı olsaydı o yazılırdı herhalde bile yani. Adamlar orda hafif sakatlıkları haber değeri olarak saymuyorlar herhalde,ne bileyim.

Twitter de gördüm bende:

Impact this Week sur Twitter : "Update from training:
Victor Cabrera working out alone
Lucas Ontivero training with the team

#IMFC"

Joey Alfieri sur Twitter : "Lucas Ontivero training with the group #IMFC"

Bizim medya yalan haber yapmis yine galiba bugün. Sporx, Fanatik gibi siteler "yetersiz" diye kadro da degilmis yazmislar ama inanmiyorum ben.

Son düzenleme:
ChKBHtBWYAAGrq2.jpg

bugün 81. dakikada oyuna girdi

Futbol tarihinin en overrated topçulardan birisi. Arjantin Freddy Adu

Geri
Üst Alt