#94 Lucas Ontivero

Kupa maçında az kalsın gol attığı için burada yeni messi ilan edilmişti

Maaşının yarısını ödeyip faydalanmadığımız başka bir oyuncu.

Kendini göstermesine fırsat vermedik buda bi gerçek. 89'da oyuna alıyoduk bizim üstün zekalar 1.67'lik adama top şişiriyordu

Bu cocuga hep messi yakistirmasi yaptilar ama hem fizik yapisi hemde oyun stili ayni Maradona

CjlC6jcWUAEgHmH.jpg

Güzel gol atmış , fiziği de iyi Drogba ne der bi sorulmalı

Bari 2-3 milyonluk bir opsiyon ekleseydik. 700 bin ne lan. Adamlar kesin alır.
Ontivero iyi futbolcu. 2-3 maç üst üste oynatılmayan adama nasıl çöp diyebiliyorsunuz anlamıyorum. Bu sezon takımda olsaydı iş yapardı. Doğru takımlara kiralamadı bizimkiler.

Bari 2-3 milyonluk bir opsiyon ekleseydik. 700 bin ne lan. Adamlar kesin alır.
Ontivero iyi futbolcu. 2-3 maç üst üste oynatılmayan adama nasıl çöp diyebiliyorsunuz anlamıyorum. Bu sezon takımda olsaydı iş yapardı. Doğru takımlara kiralamadı bizimkiler.
Işte basindan beri bunu diyorum. Adam nedir görmedik bile cöp denildi. Halbu ki iyi sinyaller vermisti.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Işte basindan beri bunu diyorum. Adam nedir görmedik bile cöp denildi. Halbu ki iyi sinyaller vermisti.

Bizde böyle maalesef Hakan. Sinan'a bile gol attı mı kral, biraz etkisiz oynadı mı çöp muamelesi yapıyorlar. Dünya yıldızı Sneijder'e bile ilk geldiği zamanlar çöp, bitmiş artık. Gitsin diyenler vardı. Maalesef oyuncuları yanlış değerlendiriyoruz. Ontivero'yu 1-2 sene içerisinde yeniden Avrupa'da görürüz. Tamam belki çok üst düzey takımlara gitmez ama her ligde oynayabilecek bir yetenekte.

Her ligte oynar doğru. Zira yaş daha 21 ama bir dünya takım gezmiş. Evliya Çelebi mübarek.

700k harbiden az para

Rahat 3-4m avro isteyebiliriz, ama şimdi sadece 700k avroya satabiliriz

Aynı hatayı Amrabat için de yapmıştık

Bunu sen mi diyorsun? Hayatinda ayagin topa degdi mi acaba..

He tamam yazmayacaksan izlemem.

Kardeş 7 yıl lisanslı top oynadım ben eğer seni rahatlatacaksa hem kalecilik hemde santrafor oynadım(güzel değil mi? :D) ve şu yabancı hayranlığını bırak artık. Eskiden sonu -iç ile biten topçulara tapılırdı sen yabancı kim varsa tapıyorsun. Ontivero dediğin adam halı sahada top oynar ancak. Çok anladığını iddia ediyorsan bir anket yap bak bakalım topçumu değil mi hep beraber öğrenelim.

Geri
Üst Alt